Barbergel
Mærker
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
Pris
5 stk
4 stk
1 stk
Indhold
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk

Barbergel - Barbering med gel

En barbergel er et alternativ til den traditionelle barberskum, men mange vil mene, at den er nemmere at påføre og mere praktisk at opbevare. Brug en lækker gel de dage det skal gå stærkt om morgenen, men hvor du stadig ikke vil gå på kompromis med en ordentlig og super glat barbering. En barbergel har den store fordel, at den er klar til brug. Du kan således opnå en tæt og behagelig barbering uden yderligere forberedelser, da du hverken skal skumme den op med hænder eller barberkost inden brug.

En barbergel er meget nem at anvende, og derudover leveres den i en praktisk emballage. Den er rigtig god til manden med sensitiv og følsom hud, fordi de plejende ingredienser lindrer, beroliger og fugter huden efter barbering.

Masser din barbergel ind i skægget, så du løsner og løfter skægstubbene fra huden. Det sikrer dig, at produktet kommer ind under selv de mindste stubbe, så du opnår en helt tæt og glat barbering med et minimum af irritationer. Produkterne indeholder plejende ingredienser, der dulmer den brændende fornemmelse og sørger for huden ikke udtørrer under barbering.

Vi anbefaler dig at bruge Floïds barbergel med en gennemsigtig ikke-skummende formel, der sikrer dig den ultimative barbering.

Mere om Barbering med gel

En shavegel minder på mange områder om en barberskum. Begge produkter anvendes inden barbering og kræver ikke noget forarbejde. Hvor der kommer skum ud af en barberskum, kommer der en fugtgivende gel ud af en barbergel, som dog i kontakten med huden får en mere skummende konsistens. Det positive ved en gel er, at den er yderst drøj i brug og derudover er den stort set transparent. Det sikrer dig, at du kan se igennem den og derved barbere dig langt mere nøjagtigt. Den er derfor ideel, når du skal forme dit skæg, fipskæg eller dine barkenbarter.

Anvendes på følgende måde: Fugt ansigtet med varmt vand. Påfør din preshave for at opnå ekstra beskyttelse. Tryk lidt shave gel ned i de våde håndflader og fordel i ansigtet. Lad det sidde et minuts tid. Start barberingen med din DE-skraber eller Flerklingeskraber. Skyl barberklingen ofte under barbering. Afslut med en Aftershave.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven