Indhold
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
5 stk
1 stk
2 stk
1 stk
Pris
1 stk
6 stk
6 stk
2 stk

Alvarez Gómez

Nedenfor finder du alle de lækre produkter fra Spanske Alvarez Gómez. Det hele begyndte, da de tre færte Herminio Alvarez Gómez, Belarmino Gómez og Emilio Vuelta Gómez besluttede at opgive deres hjem og vante rammer, for at søge efter lykken i Madrid. De grundlagde virksomheden Alvarez Gómez i 1899 og har siden da produceret lækre produkter til den stilbevidste mand.

I 1912 fandt fætrene en opskrift på en cologne med hovedingredienserne citron, bergamot, rosmarin og geranium - ren, frisk og lækker. De forfinede opskriften og startede produktionen af det, vi kender som Agua de Colonia Concentrada. I produktserien finder foruden Colognen også Barbercreme, Barberskum, Aftershave, Bodylotion, Showergel og Hårshampoo, som alle er lavet af de lækreste ingredienser.

100 år efter introduktionen af den populære cologne, blev Alvarez Gómez udvidet med en ny serie: Barberia. Serien indeholder skønne produkter til en perfekt barbering samt personlig pleje.  

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF ALVAREZ GOMEZ.

Mere om Alvarez Gómez

Alvarez Gómez har et mål om konstant at følge med tiden og den konkurrenceprægede verden. De sætter derfor en ære i at opdatere deres brand og udvikle nye produkter, der fortsat er eftertragtede på markedet.

Alvarez Gómez omfatter lækre produkter i to serier: Agua Concentrada og Barberia. Serierne omfatter blandt andet Cologne, Barbercreme, Barberskum, Aftershave, Bodylotion, Showergel og meget mere. Du finder det hele her på siden - til ganske fornuftige priser!
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven