Whocopied.me

Panasonic

Her på siden har vi samlet de fantastiske hår- og skægtrimmer fra Panasonic. Alle trimmerne er en del af Panasonics professionelle serie, som anvendes af verdens førende frisører og barberer.

Panasonic har været markedsførende på området, siden det hele startede tilbage i 1918. Brandet er fortsat det foretrukne blandt professionelle fagfolk i branchen, fordi kvaliteten er i top, og maskinerne giver en perfekt klipning og trimning. Panasonic sætter en stor ære i konstant at forbedre deres produkter. Du kan derfor altid forvente, at en trimmer fra brandet er lavet med udgangspunkt i den nyeste og mest revolutionerende teknologi og forskning.

Så er du på jagt efter en højkvalitets trimmer til dit hår eller dit skæg, er du kommet til det helt rette sted. Med en trimmer fra Panasonic er du altid sikret et soigneret og velplejet udseende. Vi har i øvrigt lavet en guide til, hvordan du trimmer dit skæg optimalt. Guide til at trimme fuldskæg.

Professionel trimmer til hår og skæg.
Før 745,00 kr.
Professionel trimmer til hår og skæg.
Før 1.445,00 kr.
Professionel trimmer til hår og skæg. Med 3 kamme.
Før 1.895,00 kr.
En topmodel inden for skægtrimmer. Med 4 kamme.
Før 2.195,00 kr.
Den absolutte topmodel inden for skægtrimmer. Med fading.
Før 2.445,00 kr.
Rigtig god trimmer til skæg i lille, praktisk størrelse.
Før 820,00 kr.

Panasonic Trimmere

Hér på siden finder du Panasonic's verden af trimmere, hvor præcision og innovation forenes for at levere en førsteklasses trimning af dit hår eller skæg. Panasonic har siden 1918 været symbol på kvalitet og pålidelighed inden for hårpleje. Med avanceret teknologi og en dedikation til brugerens behov fortsætter Panasonic med at sætte standarden for trimmere, der ikke kun klipper hår, men også klipper ind i fremtiden af skønhedspleje. 

Panasonic har i årtier været en pioner inden for elektroniske produkter, og deres trimmere er ingen undtagelse. Rigtig mange frisører er tilhængere af de fantastiske trimmere, du finder hér hos Proshave ​- og nu kan du få samme værktøj til brug hjemme på dit eget badeværelse.

Oplev selv forskellen og løft din stylingoplevelse til nye højder med Panasonic trimmere. Uanset om du er en professionel frisør eller en kvalitetsbevidst forbruger, vil Panasonic trimmere forvandle din stylingrutine.

Derfor skal du vælge en Panasonic Trimmer:

Kraftfuld motor: 
Alle Panasonic Trimmere har en kraftfuld motor, der leverer en imponerende ydeevne. Motoren har en konstant hastighed, der altid forbliver den samme på skærebladet. Det sikrer dig et bedre og mere præcist resultat. Uanset hårtype klarer Panasonics trimmere opgaven effektivt og hurtigt, hvilket gør dem ideelle til både korte touch-ups og større stylingprojekter. Nogle trimmers har Ni-MH batteri, mens andre har et Lithium ion batteri.

Lang batterilevetid: 
Batteriets levetid er i en klasse for sig på alle Panasonic trimmere. De fleste trimmere holder strøm i cirka 50 minutter uden strømtilslutning - og den er fuldt opladet på blot en time. Den lange batterilevetid gør, at din Panasonic trimmer er klar til brug, når du har brug for den.

Ergonomisk design: 
Panasonic prioriterer brugerkomfort, og det ses tydeligt i trimmernes ergonomiske design. Lette og letbetjente trimmere, der ligger godt i hånden og gør stylingen til en leg.

Flerfunktionelle egenskaber: 
Udover at levere fantastiske klipninger er Panasonic trimmere også kendt for deres ekstra funktioner. Nogle modeller har eksempelvis indbyggede justerbare længdeindstillinger, så du blot skal dreje på en knap, for at justere hvor tæt trimmeren skal klippe. Det giver dig fuld kontrol over din frisure.

Forskellige klippelængder: 
Panasonic trimmere har forskellige klippelængder. Du kan få en trimmer, der klipper helt ned til 0.3 mm. Alle trimmere leveres med kamme, du kan sætte på, for at få præcis den længde, der passer perfekt til dit hår og skæg.