Indhold
3 stk
Skrabertype
17 stk
1 stk
2 stk
Børstetype
1 stk
Materiale
1 stk
8 stk
2 stk
1 stk
2 stk
1 stk
3 stk
6 stk
Pris
16 stk
3 stk
10 stk
8 stk
4 stk
1 stk
1 stk

Merkur

Merkur har i over 70 år produceret nogle af verdens absolut bedste double edge skrabere af den fineste og mest holdbare kvalitet. Merkur har sat standarden for, hvordan barbergrej i topklassen bør udformes. Har du én gang stået med en Merkur-skraber i hånden er du ikke i tvivl: Efter din første barbering er der ingen vej tilbage!

Merkurs Futur skraber er en ægte klassiker. Den kan justeres, så du kan ændre hældingen på barberbladet. Du kan desuden afmontere barberhovedet, så du let kan rengøre det. Futur er lavet i børstet stål, men du finder også skabere fra Merkur i andre, lækre materialer.

Fælles for barbergrejet er det flotte design og den høje effekt, som giver dig det perfekte greb. Du finder både skabere med åbne og lukkede kamme i sortimentet. Nogle skrabere er lavet med ekstra langt håndtag, mens andre er lavet i praktiske rejsestørrelser, som kan foldes sammen, så de ikke fylder alverden i toilettasken. Merkur producerer naturligvis også sine egne, skarpe barberblade, som er meget populære blandt vådbarberingsentusiaster verden over.

PROSHAVE ER DEN OFFICIELLE DANSKE DISTRIBUTØR AF MERKUR.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven