Indhold
2 stk
2 stk
21 stk
2 stk
7 stk
4 stk
4 stk
1 stk
3 stk
4 stk
4 stk
1 stk
4 stk
2 stk
1 stk
3 stk
Børstetype
1 stk
Materiale
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
43 stk
32 stk
6 stk
7 stk
1 stk
1 stk
5 stk

Proraso

Oplev stemningen af en vaskeægte barbershop hjemme på badeværelset.

Proraso fremkalder et stykke italiensk historie. Produkterne er blevet brugt af italienske mænd siden 1929, og sidenhen er millioner af gentlemen verden over blevet tilhængere af produktserien. I næsten et århundrede har dette brand forvandlet barberkunsten til et behageligt dagligt ritual.

Brugen af naturlige ingredienser, ekspertise inden for forskning samt respekt for traditionen er helt afgørende. Sortimentet består af fire forskellige serier: Den grønne med Eucalyptus og Menthol, Den røde med Sandeltræsolie og Shea butter, Den hvide med Grøn Te og Havre samt Den blå med Aloe Vera og E-vitamin.

I serierne finder du både Preshave, Barberskum, Barbercreme, Barbersæbe, Aftershave, Barberkost og plejende produkter til dit skæg. Herforuden har vi på Proshave lavet nogle Barbersæt med Proraso produkter, der er perfekte som gave til din mand, kæreste, far eller en anden du holder af.

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF PRORASO!

Mere om Proraso

Prøv den ultimative barbering med de lækre produkter fra Proraso. Vi forhandler de lækreste produkter, som vil gøre din barbering til en sand oplevelse!

Fra start, og stadig den dag idag, har firmaet været i familiens eje og drives nu af den 3. generation.

I årenes løb har Proraso ændret sig i form, men produkternes indhold forbliver trofaste til mærkets oprindelige værdier. Derfor er brugen af naturlige ingredienser, ekspertise inden for forskning samt respekt for traditionen helt afgørende.

Alle produkterne er dermatologisk testet og fri for kunstige farvestoffer.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven