Indhold
1 stk
1 stk
4 stk
2 stk
1 stk
1 stk
Børstetype
1 stk
Materiale
2 stk
Pris
4 stk
8 stk
1 stk

OAK

OAK er inspireret af Berlin - byen, der har flere mænd med skæg end den græske mytologi. Der er således ikke nogle, som ved mere om hvordan man bør pleje og passe sit skæg end berlinerne. OAK har derfor i samarbejde med barberer og skæggede mænd udviklet plejende produkter, der skal hjælpe mænd med at bære deres skæg med stolthed.

Inspireret af den traditionelle verden af gamle barbersaloner, der oser af sand maskulinitet, har OAK et ønske om at udvikle skægpleje, der er effektiv og let at anvende. Både skæg og ansigt behøver specialdesignede produkter, fordi de har hver sine krav til optimal pleje.

OAK lægger stor vægt på at udvælge aktive stoffer og materialer af den bedste kvalitet. Alle produkterne i serien er derfor fremstillet af naturlige ingredienser og er certificeret i overensstemmelse hermed.

Produkterne er perfekte til alle typer af skæg - hvad enten du har fuldskæg, overskæg, fipskæg eller blot skægstubbe. OAK har desuden udvidet sortimentet, så det også indeholder produkter til de glatbarberede mænd i form af barbercreme og aftershaves.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven