Pris
10 stk
29 stk
20 stk
40 stk
17 stk
26 stk
20 stk
9 stk
23 stk
20 stk
Knobstørrelse
3 stk
3 stk
98 stk
13 stk
29 stk
3 stk
6 stk
3 stk
1 stk
3 stk
Børstetype
4 stk
18 stk
9 stk
12 stk
2 stk
30 stk
71 stk
46 stk
20 stk
1 stk
2 stk

Barberkost

Her på siden finder du din nye barberkost i høj kvalitet, der giver dig en barberingsoplevelse ud over det sædvanlige.

Med en barberkost kan du lave din favorit barbercreme eller barbersæbe om til en lækker cremet skum. Det er en fornøjelse at fordele barberskummet med en ordentlig barberkost. Tankerne ledes mod en klassisk barbering i en rigtig barbersalon, når du påfører dit barberskum med traditionel børste. Perfekt til feinschmeckeren eller gentlemen, der går op i sig selv og aldrig går ned på udstyr.

Børstehårene virker exfoilerende på huden og løfter samtidig skægstubbene, så barberskummen kan komme ind under de små hår. Det sikrer dig, at barberskummet kan trænge ind og blødgøre både skæg og hud. Din skraber kan dermed få fat i selv de mindste hår og du får således en glat, tæt og behagelig barbering hver gang.

Husk at se Proshaves guide til den ultimative barbering. - Og se vores guide til valg af børstetype.

Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side

Mere om barberkoste og børstehår

En barberkost er afgørende i en klassisk old-school barbering, for at lede tankerne mod en luksus barbering på en rigtig barbersalon.

Barberkostene her på siden er desuden lavet i mange forskellige designs, former og materialer i et væld af smukke farver. Du finder eksempelvis barberkoste med håndtag i stilfuldt krom, blommetræ, ask, brunt horn, oliventræ, moseeg, porcelæn og massevis af andre varianter, der vil pynte på ethvert badeværelse.

Så længe du behandler din barberkost korrekt og hænger den til tørre på en Holder efter brug, kan du have glæde af den i mange år.

Du finder barberkoste med børstehår i mange forskellige typer, der har hver sine fordele. Skal du se om en klassisk vådbarbering er noget for dig, er det fint at starte med en barberkost med kunst- eller naturhår. Vil du ofre lidt mere kan vi varmt anbefale en barberkost med ægte grævlingehår. Du kan blandt andet vælge imellem Silvetip Badger, som er naturlige grævligehår af den ypperste kvalitet, Silvertip Fiber® som er højteknologiske syntetiske fibre i førsteklasses kvalitet. Pure Badger er den mest almindelige type grævligehår med en lidt hårdere børste end de resterende. Finest Badger er en mellemting mellem Silvertip og Pure Badger. Black Fiber er 100% veganske kvalitets hår i en smuk mørk farve, mens en børste af Naturhår har samme stivhed som en kunstbørste. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige børstehårstyper.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven