Whocopied.me

Daimon Barber Yuzu Paste, 100 gr.

1 anmeldelser
305,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Daimon Barbers Yuzu Paste har vundet "Grooming"-prisen ved Beauty Shortlist Award 2023.

Daimon Barber har endnu engang lanceret et fantastisk stylingprodukt til håret. Denne Yuzu Paste er en alsidig paste, der tilføjer fleksibelt hold, tekstur og volumen - og samtidig fugter håret.

Produktet udnytter Yuzu-frugtens fantastiske egenskaber. Den asiatiske frugt er meget anvendt i kosmetiske produkter, japanske badehuse og - selvfølgelig - madlavning. Men nu vil dens effektive og regenerative egenskaber også gavne dit hår og din hovedbund!

Yuzu er en citrusfrugt, der stammer fra Kina. Den har mange kendte sundhedsmæssige fordele, såsom at indeholde kraftige antioxidanter som eksempelvis C-vitamin. Af andre nøgleingredienser kan nævnes Kahai-nød og Bivoks, som Daimon Barber bruger i mange andre formuleringer. Resultatet er en meget nærende hårvoks, der giver et fantastisk hold og desuden giver et lag af beskyttelse til håret.

Der er altså tage om et stylingprodukt, der ikke blot giver hold - men som også forbedrer både hårets og hovedbundens sundhed.

Med denne Yuzu Paste kan dit hår altså både se godt ud - og føles godt på én gang!

Får håret til at syne mere fyldigt. Ren magi til et fladt, tyndt og fint hår - men kan med fordel anvendes af alle hårtyper.

Har en lækker, blød tekstur, der er nem at arbejde med. Du skal ikke være bekymret for den bløde konsistens ift. hold, for voksen giver håret holdbarhed hele dagen.

Den lette formel, giver et fast, fleksibelt hold hele dagen. Den holder på fugten i håret, så du opnår en sund glans og en flot, naturlig finish.

Fedter ikke og er vandbaseret.

Produceret i England.

Anvendes på følgende måde:
- Påfør i fugtigt eller tørt hår.
- Hvis du påfører i tørt hår opnår du et stærkere hold.
- Påfør en lille mængde på fingerspidserne og arbejd i hele håret fra rod til spids.
Specifikationer
Indhold:
100 gr.
Hold:
Medium / Kraftigt hold
Ingredienser:
Yuzu fruit, Kahai Nut Oil, Aqua, Bentonite, VP/VA, Copolymer, Cetyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl, Cera, Alba, Stearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lanolin, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Caryodendron Orinicense.
Varenummer:041822