Personlig pleje
Mærker
1 stk
2 stk
3 stk
2 stk
15 stk
1 stk
1 stk
7 stk
1 stk
2 stk
3 stk
1 stk
1 stk
2 stk
4 stk
1 stk
8 stk
Duft
1 stk
Pris
20 stk
15 stk
9 stk
1 stk
1 stk
4 stk
1 stk
4 stk
Materiale
3 stk
4 stk
5 stk
Indhold
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
2 stk

Personlig pleje

Hos Proshave finder du et stort og lækkert udvalg af produkter og grej til personlig pleje.

Nedenfor har vi udvalgt en række produkter, der kan inspirere dig til at gøre din daglige plejerutine til noget særligt. I kategorien finder du uundværlige produkter, der sikrer dig en flot, velplejet og velduftende hud.

Men du finder også eksklusivt grej, du med garanti ikke kan undvære på badeværelset. Hvis du ikke allerede har en neglefil, negleklipper, næsehårstrimmer, fodhøvl og pincet på badeværelset, er det vidst på tide, at du får investeret i det. Vi har naturligvis nogle samlede manicuresæt i luksus-klassen, der indeholder alt det, du har brug for.

Personlig pleje til mænd

Uanset om du er mand eller kvinde, har huden ofte brug for ekstra fugt og næring for at forblive sund og elastisk. Især i de kolde måneder, hvor kulden bider i huden, er det vigtigt at give huden den ekstra pleje, som forhindrer den i at blive tør og forhindrer læberne i at sprække. Om sommeren er solen den største udfordring for din hud. Her er det afgørende, at du finder produkter, der kan skærme mod de hårde stråler, så du kan nyde en øl på terrassen - uden at ende som krebs.

Hudpleje til mænd er en jungle


Der er uendeligt mange produkter og mærker når det kommer til personlig pleje - også for mænd. Det kan derfor være en jungle at finde ud af hvilke produkter til personlig pleje, som passer til dit behov.

Hos Proshave.dk har vi beskåret junglen. Vi har sorteret skidt og krat fra, for at kunne præsentere dig for et udvalg, hvor kvaliteten helt sikkert er i top. Uanset hvilket produkt du er på jagt efter, bør du aldrig tvivle på kvaliteten - For kvaliteten er høj!

Personlig pleje til mænd - hvad skal jeg vælge?


Hvis du er i tvivl om hvilke plejeprodukter,  der passer bedst til netop dit behov, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores kunderservice. Her sidder vores erfarne (og velplejede ;-)) medarbejdere klar til at rådgive dig i dit valg. Vi glæder os til at høre fra dig!
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven