Whocopied.me

Supply The Single Edge Skraber, SE, Matte Black

DKK 550,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ DKK 250,00)
Se mere
(+ DKK 65,00)
Se mere
(+ DKK 45,00)
Se mere
(+ DKK 45,00)
Den måske nemmeste og mest komfortable skraber, du endnu har prøvet! Skraberen er ”designed for every-body” – til nybegynderen, til mænd, til kvinder, til alle hudtyper – til alle!

Det er Amerikanske Supply, der står bag denne anmelderroste Single Edge Skraber, som er super nem og bekvemmelig at anvende.

Skraberen er lavet af de absolut bedste og mest slidstærke materialer. Den oser af dedikation, kvalitet, holdbarhed og funktionalitet helt ned til mindste detalje. Det gælder også æsken, som skraberen leveres i.


I æsken får du:

1) Supply The Single Edge Skraber, SE, Matte Black
Denne SE-skraber er en såkaldt Single Edge skraber. Den er designet til at være endnu mere sikker og endnu nemmere at anvende.

Supplys Single Edge SE Skraber er konstrueret med en såkaldt Nickstop™-teknologi. I praksis betyder det, at skraberen er udstyret med 16 præcisionsfinner, som er placeret langs sikkerhedsstangen. Formålet med disse er at løfte og lede hår/stubbe hen til barberbladet – men vigtigst gør de, at huden ikke kan komme i direkte kontakt med barberbladet – det er kun selve håret, der kan komme igennem finnerne. Hak og snit er derfor en saga blot. Den patenterede teknologi reducerer risikoen for at du skære/snitter dig med hele 75%. Resultatet er en sikker og glat barbering, uanset hvor du barberer dig.

Perfekt til skægstubbe i ansigtet, men sikker at anvende på hele kroppen - også intimbarbering, barbering af ben mm.

Denne skraber er i Matte Black-udgaven.


2) Supply Single Edge Barberblade, Black Label, 8 stk.
Barberbladene minder på mange måder om et klassisk DE-Barberblad, men er dobbelt så tykt og har kun én skarp side. Single Edge barberbladet er super skarpt, glider let over huden og giver en jævn barbering.

Barberbladene er placeret i en injector. Det er via denne injector at barberbladene 'skydes' ind i skraberen. Fidusen er, at du sætter injektoren op til skraberen og skyder en slider frem og tilbage. Slideren sørger for at det gamle barberblad presses ud, mens det nye barberblad sættes i. Det er super nemt og bekvemt, og betyder, at du på intet tidspunkt skal røre ved barberbladet.

Alle skifter barberblade ud med forskellige intervaller på grund af det faktum, at hud, hår og præferencer er individuelle. Når det er sagt, får de fleste kunder 8 til 10 barberinger ud af hvert Supply blad. En enkelt pakke med otte blade kan altså holde op til tre måneder, hvis du barberer dig 5-6 gange om ugen.Skraberens design er i en klasse for sig, og perfekt på ethvert minimalistisk badeværelse. Du har naturligvis mulighed for at købe en holder, der er lavet specielt til skraberen, så den virkelig kan komme til sin ret.

Skraberen er produceret af Alloy – en trykstøbt zinklegering, belagt med Aerospace grade PVD krom. Denne Matte Black udgave har desuden fået en mat, sort finish.


Sådan barberer du dig med skraberen:
- Start med at påføre et rigt, beskyttende barberskum (evt. et du selv har lavet ud af en barbercreme eller barbersæbe)
- Supply har gjort det nemt at finde den perfekte vinkel. Start med at placere skraberens hoved fladt mod din kind. Tag et par korte, lette nedadgående strøg – med skraberens hoved glidende mod din hud. Begynd derefter at dreje håndtaget nedad - lad langsomt bladet komme i kontakt med din hud - indtil skraberen begynder at skære stubbene. Det vil typisk være ved en 15 graders vinkel.
- Barber dig og skyl huden.
- Afslut med en beroligende aftershave.
Specifikationer
Materiale:
Alloy
Vægt:
92 gr.
Skrabertype:
Single Edge
Antal klinger:
1
Varenr.:
SERSE-MB