Whocopied.me

Proshave Beard Cape

DKK 99,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Denne beard cape - også kaldt beard bib eller skægkappe - er et must for enhver mand, der trimmer sit skæg.

Du kender sikkert problematikken, når du har trimmet dit skæg: der er skægstubbe alle vegne. Både i vasken, ved siden af vasken og måske endda lidt på gulvet, som ofte ikke er til at se ved første øjekast. Så efter enhver trimning kommer en halv hovedrengøring af badeværelset.

Det er heldigvis slut nu!

Proshaves beard cape 'griber' og opsamler effektivt skæghårene under trimningen. Efter trimningen er skægstubbene samlet og lige til at smide i skraldespanden. Samtidig holdes badeværelset pænt og rent.

Skægkappen er super nem at anvende. Det er et forklæde til mænd, som knappes rundt om halsen. I forklædets anden ende sidder to sugekopper, som du blot fastgør til spejlet. Når du sætter sugekopperne fast, skal der være et stort mellemrum mellem dem, så stoffet netop danner en overflade, hvor skæghårene kan lande.

Skægkappen er sort og produceret i onesize, så den passer til alle.

BEMÆRK:
Når sugekoppen skal sættes fast på spejlet skal krogen være klappet op.
Ånd gerne ud på bagsiden af sugekoppen,. Tryk sugekoppen ind mod spejlet og vip krogen ned, så der dannes et undertryk i selve koppen. På den måde sidder sugekoppen godt og solidt fast.

Når du vil løsne sugekoppen igen, vipper du blot krogen op og trække forsigtigt i den lille gennemsigtige plastiksnip der stikker ud.
Specifikationer
Varenr.:
PSBCAPE