BaKblade 2.0 Elite Shaver, Back & Body

DKK 339,00
På lager
BaKblade står bag den aller bedste rygskraber/bodyshaver på markedet. En innovativ skraber, der gør, at du let kan barbere hårene væk fra din ryg, dine skuldre, arme mv.

BaKblade er den absolut bedste løsning, når du skal fjerne kropsbehåring. Metoden er ikke kun smertefri, men er også langt hurtigere og billigere end dets alternativer med voks eller laser.

Med en BaKblade skraber behøver du ikke længere have hjælp af din kone eller kæreste, når du skal fjerne hår på bagsiden af kroppen. Skraberen har nemlig et ekstra langt, ergonomisk skæfte, som gør, at du selv kan nå ryggen.

Skraberen er let at bruge. Du skal blot vende barberbladene ind mod huden og derefter trække skæftet hen over de behårede områder.

Elite skraberen har hele 3 super skarpe barberblade. På barberbladene sidder en lille beskyttelseskant, der gør, at det er rigtig svært at komme til at skære sig. Du får derfor en meget behagelig oplevelse.

Det kan være en fordel at anvende et spejl under barberingen, så du kan følge med i, hvor langt du er nået og om du misser nogle områder.

Selvom BaKblade er nem at anvende, kan al begyndelse være svær. Så fortvivl ikke, hvis du synes, det er lidt bøvlet de første par gange. Det skal nok blive lettere, når du først har rutinen!

Der er en såkaldt BaKjaket inkluderet i prisen på Elite 2.0 shaveren, så du kan vaske og skrubbe ryggen. Put den ud over din skraber, påfør noget sæbe og rengør ryggen super let og hurtigt.

Kan både anvendes, når den er våd og tør.
Specifikationer
Varenr.:
FD-BB-BBUK2.0-E