Whocopied.me

Fine Accoutrements Barbergrej og Tilbehør

Hos Proshave har vi en filosofi om, at man aldrig skal gå på kompromis med udstyr - heller ikke når det drejer sig om barbergrej. Derfor har vi her på siden samlet vores udvalg af barbergrej og tilbehør fra det lækre amerikanske brand Fine. Du finder alt det tilbehør, du skal bruge for at opnå den ultimative barbering.

Hos Fine finder du eksempelvis mange forskellige barberkoste, som giver dig en fantastisk vådbarbering hver eneste dag. Udover en fantastisk barberoplevelse virker barberkosten også exfolierende på huden og fjerner derved døde hudceller. Børsten hjælper endvidere med at løsne og løfte skægstubbene, så sæben kommer ind under selv de mindste stubbe. Det sikrer dig en tæt, glat og behagelig barbering, uden rødme og irritationer.

Det kræver imidlertid en god sæbeskål at producere et lækkert barberskum af din barbersæbe eller barbercreme. Hos amerikanske Fine finder du sæbeskåle i forskellige farver, som du kan anvende i forbindelse med din barbering med sæbe eller creme - og der er med garanti en, der passer til din smag.

Vi anbefaler desuden Fines eksklusive DE-skraber. Dertil en barbersæbe og barbercreme samt en matchende aftershave i samme lækre serie.

Fine Accoutrements Silvertip Badger Barberkost, 20 mm.
Børste lavet af Silvertip Badger. Skæfte af Resin.
Fine Accoutrements Sæbeskål, Rød
1 anmeldelser
Skum et lækkert barberskum op i denne skål.
Fine Accoutrements Sæbeskål, Sort & Grå
1 anmeldelser
Skum et lækkert barberskum op i denne skål.