Whocopied.me

Mühle Barbersæt med Skraber, Barberkost og Holder, Sophist, Genuine Horn

2.260,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 25,00 kr.)
Se mere
(+ 75,00 kr.)
Et barbersæt perfekt til Feinschmeckeren eller den klassiske mand, der går op i sit barbergrej. Sættet er lavet i den højeste kvalitet - og som bonus er det smukt at se på.

Sættet indeholder en Barberkost, en Skraber og en Holder. De 3 dele matcher i flot brunt horn, som er et yderst holdbart materiale

Barberkosten er lavet i Silvertip Fibre® - Højkvalitets hår, der er syntetiske, men har samme gode egenskaber som naturhår. Faktisk er fibrene mere holdbare, blødere, mere slidsstærke og hurtigere tørrende end naturhår.

Laver en lækker og cremet skum ud af din barbersæbe eller barbercreme. Og du skal endda ikke bruge nær så meget produkt, som du skal, når du bruger en barberkost i naturhår.

Med en knobstørrelse på 23 mm, karakteriseres børsten som en størrelse Large.

Skraberen passer til dine Gillette Fusion barberblade. Håndtaget gør den rigtig flot at se på, og så giver den et solidt greb, der sikrer en behagelig barbering.

Holderen er smart og praktisk. Dit nye barbersæt kommer til at pynte på badeværelset, og samtidig øger du din barberkosts levetid, når vandet får lov til at løbe fra efter brug.
Specifikationer
Materiale:
Genuine horn
Størrelse:
90 mm x 182 mm
Vægt:
374 g
Børstetype:
Silvertip Fibre®
Knobstørrelse:
23 mm.
Skrabertype:
Gillette Fusion
Andet:
Vegansk
Kategori:
Varenummer:S 33 B 42 F