Whocopied.me

Abbate Y La Mantia Barbersæbe, Don José, 80 gr.

225,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Don José barbersæbe er en fast sæbe til traditionel barbering af skæg.

Abbate Y la mantia har gjort en dyd ud af at udvikle forskellige barbersæber med fantastiske egenskaber, der alle har det tilfælles at de tilføjer et element af luksus til din barberingsrutine.

Kendetegnet for sæberne er, at de er en koncert af kosmetiske egenskaber, der er brugt siden oldtiden og som er de største eliksirer til skønhed, sundhed og ungdom.

Don José Barberskum er en luksuriøs og forfinet tilføjelse til din daglige barberingsrutine. Noterne af sort peber og læder kombineres i skummet og skaber en intens og beroligende oplevelse under barberingen. Huden efterlades silkeblød og omfavnet af duftens sensuelle karakter. En barbering, der er mere end bare en rutine - det er en duftoplevelse.

Barbersæben virker beroligende og antiinflammatorisk på huden, samtidig kan sæben medvirke til at bekæmpe rynker og pletter i huden.

Sæben foretrækkes hos mange entusiaster indenfor vådbarbering, hvor du bruger en barberkost til at skumme sæben op med vand.
Specifikationer
Indhold:
80 gr.
Ingredienser:
Sodium Palmate*, Sodium Stearate, Potassium Stearate, Aqua, Sodium Palm Kernelate*, Potassium Laurate, Sodium Laurate, Parfum**, Glycerin, Menthol, Palm Kernel Acid, Sodium Palm Kernelate, Glycerin*, Cocos Nucifera ( Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Potassium Palm Kernelate, Sodium Chloride, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate, Tocopherol (Vit. E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Crocus Sativus (Saffron) Pistils) Stigma Extract***, CI 77891. *Organic origin **Hypoallergenic/Hypoallergenic ***From organic farming.
Kategori:
Varenummer:AYLM023