Whocopied.me

Abbate Y La Mantia Barbersæbe, Ishtar, 200 ml.

420,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Ishtar barbersæbe er en fast sæbe til traditionel barbering af skæg.

Abbate Y la mantia har gjort en dyd ud af at udvikle forskellige barbersæber med fantastiske egenskaber, der alle har det tilfælles at de tilføjer et element af luksus til din barberingsrutine.

Kendetegnet for sæberne er, at de er en koncert af kosmetiske egenskaber, der er brugt siden oldtiden og som er de største eliksirer til skønhed, sundhed og ungdom.

Barbersæben virker beroligende og antiinflammatorisk på huden, samtidig kan sæben medvirke til at bekæmpe rynker og pletter i huden.

Ishtar Shaving Cream bringer duften af orientalsk forførelse ind i barberingsritualet. Skummet kombinerer frugtagtige og blomsteragtige noter med en base af træ og amber, hvilket skaber en luksuriøs og sensuel oplevelse under barberingen. Huden efterlades silkeblød og indhyllet i duften af "Ishtar."

Sæben foretrækkes hos mange entusiaster indenfor vådbarbering, hvor du bruger en barberkost til at skumme sæben op med vand.

Sæben foretrækkes hos mange entusiaster indenfor vådbarbering, hvor du bruger en barberkost til at skumme sæben op med vand.
Specifikationer
Indhold:
200 ml.
Ingredienser:
Cocos nucifera (Coconut) oil, Aqua (Water), Butyrospermum parkii (Shea) butter*, Palmitic acid, Stearic acid, Potassium hydroxide, Glyceryl stearate, Parfum** (Fragrance), Sorbitol, Glycerin, Sodium hydroxide , Lauryl glucoside, Lactic acid, Crocus sativus flower extract*, Solum fullonum (Fuller's earth), Kaolin (White clay), CI 75810 (Chlorophyllin-copper complex). *From organic farming **Hypoallergenic
Kategori:
Varenummer:AYLM010