Whocopied.me

Ballistol Universalolie Pencil, 15 ml.

45,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
I 1905 blev Ballistol Multi-Purpose Oil taget i brug af hæren, og rygtet om denne "magiske" olie med de mange anvendelsesmuligheder bredte sig lynhurtigt.

Sidenhen har Ballistol Multi-Purpose Oil har bevist sit værd på en ekstremt bred vifte af måder.

Universalolien er sandsynligvis den mest alsidige af sin slags på markedet.

Den plejer, fugter, renser, beskytter og smører - derhjemme, på arbejdspladsen og på farten. Uerstattelig til håndværk, hjem, hobby og industri. Et uundværligt produkt i dit hjem.

Olien er også lavet i denne praktiske pensel, som er perfekt til punktuel og meget nøjagtig brug.

Hér har vi listet nogle af de utallige anvendelsesmuligheder:

- Metal
Ballistol er meget udbredt i værktøjsindustrien og til produktion af vægte og andre præcisionsinstrumenter. Ballistol leverer en beskyttende alkalisk film på overfladen af metaller, neutraliserer håndsved og andre syre-ætsende rester, så overfladen er beskyttet mod korrosion. På grund af sin lave overfladespænding er den i stand til at krybe ind i de mindste revner og sprækker i metaloverflader. Det renser og gør sølv og messing skinnende. Strålende til vedligeholdelse af værktøjer og instrumenter inden for præcisionsmekanik.

- Læder
Ballistol beskytter effektivt læder mod at blive hårdt og tørt, mod vand, insekter og svampe. Rester af garvesyre i læder neutraliseres. Tørt læder blødgøres og bliver elastisk igen. Lyst læder kan blive mørkere.

- Træ
Ballistol beskytter, bevarer og forynger alle naturlige træoverflader. Det forbedrer træsorteringen og beskytter mod fugtighed og insektskader. Det er ideelt til antikke møbler - og barbergrej.

- Plast og gummi
Ballistol opretholder og beskytter olieresistent syntetisk materiale, bevarer dets elasticitet og beskytter mod udtørring. Det forhindrer klæbende gummi på bildøre om vinteren og fornyer glansen på syntetiske overflader.

- Mennesker og dyr:
Ballistol er fremstillet af naturlige ingredienser. Den er hudvenlig og det er sikkert for både mennesker og dyr at bruge den. God i efterbehandlingen af sår, pleje af tørre steder og beskyttelse af hænder. Ideel til rengøring af dyrs ydre ører, til maker, halehår, hove, poter mm.

- Våben:
Ballistol beskytter mod korrosion, smører, renser og virker mod rester af pulver, bly, kobber og tombac. Den kryber ind i de fineste sprækker og opløser gammelt snavs og harpikser af uegnede olier. Den neutraliserer forbrændingsrester. Den renser, vedligeholder og konserverer også træbestanden og læderpistoler.


Olien er fødevaresikker, hudvenlig, helt ufarlig og fuldstændigt bionedbrydelig. På grund af dets farmaceutisk rene stoffer kan det også bruges i fødevareproduktionsprocessen.

Hverken dets anvendelse eller dets naturlige nedbrydning vil forurene miljøet. Den hvide olie, der anvendes til produktionen, er absolut ren fra medicinsk synspunkt. Ballistol indeholder en ufarlig kombination af antioxidanter og medicinske olier, så den ikke er modtagelig for aldring.

Den karakteristiske duft af Ballistol aftager hurtigt.

Efterlader ikke en fedtet overflade.
Specifikationer
Indhold:
15 ml.
Brand:
Varenummer:B-21360