Whocopied.me

Bob Kramer Forskærerkniv, 23 cm - Euro Stainless

Før 3.495,00 kr.
2.621,25 kr.
Spar873,75 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hver Bob Kramer forskærerkniv bærer sit eget unikke damaskmønster og fremviser et blad med utrolig initialskarphed og fremragende skæreevne.

Med det 23 cm lange blad vil du være i stand til udskære råt, tilberedt eller stegt kød, skære papirstynde skiver af skinke eller forskære en steg som en professionel.

Det skridsikre, ergonomisk formede skaft er lavet af Micarta, et flerlagsmateriale af lærred og harpiks, udformet med rustfri stålnitter.

Skaftet er vådstærkt og dimensionalt stabilt, det passer bladet perfekt og sikrer et komfortabelt snit.

Bob Kramer - Euro Stainless serien har et ultrahårdt blad af det homogene pulverstål SG2, som er indstøbt i 100 lag af stål af to forskellige hårdhedsgrader. CRYODUR® bladet hærdes i en speciel proces, som inkluderer ishærdning ved -196°C og sikrer en hårdhed på omkring 63 Rockwell.

Den specielle behandling ændrer overfladen af bladet og resulterer i det flotte damaskmønster. Det brede blad tilvejebringer en stor grebsoverflade og bladets afrundede, polerede kant beskytter fingrene mod at komme til skade under arbejdet.

Med denne forskærerkniv, som oprindeligt stammer fra den japanske by Seki, vil du drage fordel af et pålideligt køkkenredskab af høj kvalitet, som fremviser et hærdet blad og ergonomisk skaft.

Bladets kerne er lavet af SG2 pulverstål, indkapslet i 100 lag stål med to forskellige hårdhedsgrader. Dette giver et holdbart skær, samt utrolig initial skarphed og enestående skæreevne.

CRYODUR® ishærdede blade giver særdeles god skæreevne, korrosionsbestandighed og optimal fleksibilitet.

Micarta skaftet (et flerlagsmateriale lavet af lærred og kunstharpiks) med rustfri stålnitter og et dekorativt logo er dimensionalt stabilt og fugtbestandigt.

Non-slip ergonomisk form skaft for komfortabel knivføring.

Hver kniv er et unikt kunstværk med et særegent damaskmønster.
Specifikationer
Materiale:
Micarta
Størrelse:
35,5 cm.
Vægt:
0,18 kg.
Bredde:
2,4 cm.
Håndtagets længde:
12,5 cm.
Bladets længde:
23 cm.
Klingens afslutning
Honbazuke Edge
Bladets hårdhed (HRC)
62-64 HRC
Kategori:
Varenummer:34890-231-0