Bro Shaver, Bodyshaver, Back & Body

DKK 279,00
På lager
Bro Shaver står bag denne rygskraber/bodyshaver. En innovativ skraber, der giver dig mulighed for let at barbere hårene væk fra din ryg, skuldre, arme mv.

Bro Shaver er den ultimative løsning, når du skal fjerne hårene på din ryg. Metoden er ikke kun smertefri, men er også langt hurtigere og billigere end dets alternativer med voks eller laser.

En anden fordel er, at du ikke længere behøver have din kone eller kæreste til at hjælpe dig med at fjerne hårene. Skraberen har nemlig et ekstra langt skæfte, som gør, at du selv kan nå ryggen.

Bro Shaver har et skraberhoved, som er tre gange så bredt som en almindelig DE-skraber. Det betyder, at du nemt kan fjerne hår på kroppens større arealer.

Skraberen er super let at bruge. Du skal blot vende barberbladene ind mod huden og derefter trække bodyshaveren forsigtigt hen over de behårede områder.

Du kan med fordel anvende et spejl under barberingen, så du kan følge med i, hvor langt du er nået og om du misser nogle områder.

Selvom Bro Shaver er nem at anvende, kan al begyndelse være svær. Så fortvivl ikke, hvis du synes, det er lidt bøvlet de første par gange. Det skal nok blive lettere, når du først har rutinen!

Leveres inkl. 15 barberblade (Dvs. til 5 fulde udskiftninger)

Ekstremt billige barberblade
Den helt store fordel ved Bro Shaveren er prisen på barberbladene! Bro Shaver bruger nemlig de billige DE-Barberblade, der kun koster fra 2,5 kroner pr. styk. Skraberen har plads til 3 DE-Barberblade - og disse blade kan jo vendes, så du bruger begge sider (modsat andre barberblade på markedet, som er limet og fastlåste i en kassette).

En perfekt rygbarbering koster derfor næsten ingen penge, når du anvender en Bro Shaver.

Det er typisk for andre bodyshavere på markedet, at barberbladene er meget dyre. Men det gør vi op med hér!
Specifikationer
Varenr.:
Bro Shaver