Whocopied.me

D.R. Harris Eau de Portugal, Med olie, 100 gr.

205,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Introducerer D.R. Harris Eau de Portugal Hårlotion med Olie - den traditionelle herrefrisørlotion, der tilfører din daglige hårrutine et strejf af luksus.

Denne eksklusive hårlotion er delikat duftet med en forfriskende blanding af citrusolier og er skabt til at tilføje let kontrol og en intens konditionering til dit hår.

Vores Eau de Portugal Hårlotion er beriget med en forførende citrusduft, der forvandler din hårrutine til en forfriskende oplevelse. Den naturlige duft af citrusolier efterlader dit hår delikat parfumeret hele dagen, og giver dig en følelse af friskhed, uanset hvor du går.

Denne særlige hårlotion er blandet med olie fra D.R. Harris, der tilføjer ekstra hold og intens konditionering til dit hår. Olien trænger dybt ind i håret, nærer det indefra og efterlader det silkeblødt og glansfuldt. Den hjælper også med at tæmme kruset hår og tilfører en sund glød til håret.

Den er velegnet til daglig brug og giver dig mulighed for at style dit hår præcis som du ønsker det. Uanset om du har brug for at definere krøller eller give dit hår en struktureret finish, er denne lotion din pålidelige partner.
Specifikationer
Indhold:
100 gr.
Hold:
Let hold
Ingredienser:
Alcohol Denat., Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glycerin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Citrus aurantium (Neroli) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Oil, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Menthol, Parfum (Fragrance), Citral, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool
Kategori:
Varenummer:210100