Whocopied.me

D.R. Harris Medicated Shampoo, 250 ml.

175,00 kr.
Ikke på lager
Få Sundt Hår og En Beroliget Hovedbund med D.R. Harris Medicated Shampoo

Opdag en ny standard for hårvask med D.R. Harris Medicated Shampoo, den ultimative løsning til at bevare et sundt hår og en velafbalanceret hovedbund. Denne skånsomt medicinerede flydende shampoo er udviklet til at adressere en række hår- og hovedbundsproblemer, og nu, efter en omhyggelig omformulering, er den endnu mere effektiv og naturlig.

Shampooen indeholder den kraftfulde ziziphus joazeiro bark ekstrakt, en naturlig ingrediens, der er blevet anerkendt som en af de mest effektive anti-skæl midler. Denne ingrediens arbejder i harmoni med eukalyptus og tea tree olie, der beroliger hovedbunden og lindrer irritation forårsaget af stylingprodukter som geler og mousse.

Hvis du lider af kløe, rødme eller generel ubehag på grund af brugen af stylingprodukter, er vores Medicated Shampoo den redning, du har ventet på. Den milde, medicinerede formel beroliger irritation og efterlader din hovedbund følelsesmæssigt beroliget og sund.

Uanset om du lider af skæl, irritation eller bare ønsker et sundt og skinnende hår, er vores Medicated Shampoo den nøgle til den ønskede forvandling.
Specifikationer
Indhold:
250 ml.
Ingredienser:
Aqua (Water), Ammonium laureth sulfate, Disodium cocamphodiacetate, Lauryl betaine, Mentha viridis (Spearmint) leaf oil,Melaleuca alternifolia (Tea Tree) leaf oil, Zizphus joazeiro bark extract,Propanediol, Lactic acid, Gluconolactone, Sodium benzoate, Calcium gluconate, Limonene, CI 42090 (FD&C Blue 1), CI 19140 (FD&C Yellow 5).
Varenummer:840250