Whocopied.me

D.R. Harris Moisture Cream, Ginger & Lemon, 100 ml.

285,00 kr.
Ikke på lager
Oplev Naturlig Friskhed med D.R. Harris Ginger & Lemon Moisture Cream.

Din nøgle til en frisk og velplejet hudoplevelse. Denne lette fugtgivende creme er fremstillet af helt naturlige ingredienser og duftet med en subtil blanding af økologiske citron- og ingefæraromatiske olier, der efterlader din hud forynget og velplejet.

Den har en vidunderlig frisk tekstur, der let absorberes af huden og efterlader den blød, smidig og strålende.

Denne fugtgivende creme er en del af D.R. Harris' nyeste Naturals-serie, der er udviklet med renhed i tankerne. Alle produkter i denne serie er skabt med naturlige ingredienser og er velegnet til daglig brug for alle hudtyper.

Denne creme er designet til at være alsidig og velegnet til både mænd og kvinder. Uanset om du har en hektisk livsstil eller ønsker at forkæle din hud, er denne fugtgivende creme din perfekte følgesvend til daglig hudpleje.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Ingredienser:
Aqua, Vitis vinifera seed oil, Glycerin, Isopropyl myristate, Cetearyl alcohol, Myristyl myristate, Phenoxyethanol, Olivoyl hydrolyzed wheat protein, Ceteareth–20, Glyceryl stearate SE, Benzyl alcohol, Parfum, Glyceryl stearate, Glyceryl Oleate, Butyrospermum parkii, Ethylhexylglycerin, Limonene, Hexyl cinnamal, Linalool, Citral, Geraniol,Eugenol, Citronellol.
Kategori:
Varenummer:530100