Whocopied.me

De bedste parfumer til mænd

Hér på siden finder du vores parfumer til mænd. Parfumer er ikke kun til fest, og heller ikke nødvendigvis kun noget, du tager på én gang dagligt. Parfume er en vigtig del af din daglige rutine, så du er sikker på at have en velduftende fremtoning, når du er sammen med andre. Det skal naturligvis være én, der passer til dig og dine egne ønsker.

Du kan også anvende en parfume til at udtrykke din personlige stil som mand, og ydermere endda have flere stile. Du kan bruge én duft, når du er på job - en anden duft, når du træner eller er hjemme hos familien - og en tredje duft, når du skal vise dig frem i dit bedste outfit en aften. Duften bør altid passer til dit humør og den specifikke lejlighed.

Parfumens 'historie'

Selvom parfume for mange mænd lyder en smuuule... lad os sige vattet. Så udspringer ordet af det latinske "per fumum" som direkte oversat betyder "gennem røg". Hvis ordet fumum lyder bekendt, så skyldes det måske, det er blevet adopteret i både fransk (fumée) og engelsk (fume). Hér betyder ordet også røg eller damp, hvilket leder tankerne mod røgfyldte herreværelser, hvor mænd med cigar og overskæg spiller om hele familieformuen. Ordet har altså umiddelbart ikke nogle koblinger til velduftende blomsterenge.

Hvis vi skal lige slutte historietimen af, så var egypterne - og især de egyptiske faraoner - kendt for deres parfume, som på den tid snarere var velduftende salver end egentlige mandeparfumer. Ikke desto mindre har man fundet parfumer i blandt andet Tutankhamons grav og har således kunne bestemme både indhold og anvendelse rimelig nøjagtigt. 

En god parfume, der passer til netop dig!

Det er ikke en let sag at finde en ny favorit parfume. Man plejer at sige, at smag og behag er forskellig. Det er duft og behag også. Meget forskellig endda! Det kan virkelig være en jungle, at finde en god parfume, som passer til netop din stil og dit temperament. 

Mandeparfumer og dufte til mænd behøver på ingen måde at være en semi-fesen fornøjelse. Det er ikke meningen, at mænd skal dufte af blomster-eng eller lavendel. Mænd skal dufte maskulint uden det bliver for overdyngende!

Nogen foretrækker en parfume, som har en klar signatur og med en stor fylde. Andre befinder sig bedst med en mere nedtonet parfume, som ikke trækker så meget opmærksomhed. 

I vores sortiment finder du bl.a. parfumer, der gør sig bemærket på grund af deres unikke træ- og lædernoter. Det kan lyde en smule underligt - men hvis du nogensinde har haft fornøjelsen af at dufte til nyhøvlet træ, så forstår du helt sikkert, hvad vi mener. Du finder naturligvis også dufte med friske citrus- og marine noter - og dufte med varme og krydrede undertoner. Vi har også parfumer med en let og subtil duft - eller mere intense og komplekse blandinger, der oser af maskulinitet.

Vi har med andre ord dufte til enhver smag!

Duftprøver på parfumer

Er du i tvivl om, hvilke parfume, du skal købe næste gang? Vi har et stort udvalg af duftprøver på parfumer til mænd, så du kan starte med at købe en duftprøve eller to, finde din nye favorit - og først herefter købe duften i fuld størrelse. På den måde undgår du fejlkøb.

Vi anbefaler også, at du har en mindre udgave på kontoret, i tasken eller i bilen - så kan du få en opfrisker i løbet af dagen. Hér er vores mange duftprøver også oplagte, da de ingenting fylder, og nemt kan tages med overalt.

Unikke parfumer fra førende brands

Leder du efter en god parfume, som ikke er blandt de mainstream mærker, du finder hos den lokale materialist? Så er du altså kommet det rette sted hen.

På Proshave kan vi tilbyde et eksklusivt udvalg af dufte til mænd, som ligger i den absolutte top, hvad angår kvalitet og holdbarhed. 

Vi vægter kvalitet højt, og vores parfumer er valgt ud fra deres evne til at levere langvarige duftoplevelser. Oplev parfumer, der udvikler sig smukt på huden og forbliver behagelige hele dagen.

I vores sortiment finder du unikke og anerkendte parfumemærker, der har hver sin fantastiske fortælling og filosofi. Fra ikoniske klassikere som Floris of London, Taylor of Old Bond Street, Truefitt & Hill og D.R. Harris til nyere brands som Percy Nobleman, Mr. Bear og mange andre! Vores udvalg repræsenterer det bedste inden for parfumeverdenen.

Vores sortiment indeholder noget for enhver smag, og vi kan også tilgodese mange krav til økologi, vegansk livsstil, og meget mere.

Er du i tvivl om, hvilken parfume du skal vælge? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi er altid klar til at rådgive om mærker, dufte og karakter.