Whocopied.me

Dorco Prime Half Razor Blades, Rød, 100 stk.

89,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 50,00 kr.)
Hvis du leder efter barberblade af høj kvalitet, kan disse 100 halve Dorco barberblade være det rigtige valg for dig. Dorco er en førende virksomhed i barberbladsindustrien, og har en lang historie med at producere produkter af høj kvalitet til overkommelige priser.

Hvert blad er lavet af højkvalitetsstål (Japanese Steel), hvilket gør det modstandsdygtigt over for rust og korrosion.

Denne æske indeholder 100 stk. Dorco Half Blades til brug i enhver type Shavette.

Barberbladene kaldes half blades, fordi de er halve. Det betyder, at du ikke behøver knække et DE-Barberblad på midten, som ellers er fremgangsmåden, når man barberer sig med en traditionel shavette.

Kan bruges i enhver Shavette eller i skraberne fra Leaf Shave.

Det er ikke kun kvaliteten af knivene, der gør Dorco til et fremragende valg til barbering. Virksomheden er også forpligtet til at reducere miljøpåvirkningen af sine produkter. De 100 halve Dorco barberblade er pakket i en genanvendelig æske, og selve produktionen af knivene bruger avancerede teknologier til at reducere energiforbruget og udledningen af drivhusgasser.

Kort sagt, hvis du leder efter et produkt af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at opnå en upåklagelig barbering og respekterer miljøet, er de 100 halve Dorco barberblade det rigtige valg for dig.
Specifikationer
Indhold:
100 stk.
Antal klinger:
1
Pris pr. blad:
Kr. 0,79
Brand:
Kategori:
Varenummer:Dorco1