Whocopied.me

Floris 71/72 x Turnbull & Asser

71/72 er en parfume til den stilfulde og kræsne gentleman. Floris har lavet den i samarbejde med det engelske skrædderhus Turnbull & Asser, som er kendt for at producere håndlavede skjorter af den bedste kvalitet. Samarbejdet begyndte i foråret 2015, da ejeren af Turnbull & Asser bad Floris skabe en lille batch duft, de kunne udlevere til den gyldne kundekreds i butikken. Duften viste sig at blive en stor succes, og derfor besluttede virksomheden at sætte den i produktion, så flere mænd kunne få glæde af de fantastiske dråber.

Parfumen er navngivet efter Turnbull & Assers flagskibsbutik, som ligger på 71/72 Jermyn Street i London. Der er tale om en frisk, træagtig og dristig parfume, som henvender sig til den stilfulde og krænsne gentleman, der ikke vil gå på kompromis med hverken påklædning eller udstråling.

Duften åbner med et skarpt aromatisk løft af enebær, som blandes med rene citrus noter af mandarin og bergamot. Herefter møder vi bløde blomsternoter af jasmin og lavendel samt mere jordnære noter af orris og oud. Parfumen afsluttes med træagtige og krydrede noter, som hele tiden udvikler sig i kontakten med huden og sikrer en varm, sensuel aura.

Floris x Turnbull & Asser 71/72, Eau de Parfum, 100 ml.
Noter af træ, med aromatisk duft til den stilfulde og kræsne mand.
Floris x Turnbull & Asser 71/72, Eau de Parfum, 10 ml.
Noter af træ med aromatisk duft til den stilfulde og kræsne mand.
Floris x Turnbull & Asser 71/72, Eau de Parfum, 50 ml.
Noter af træ, med aromatisk duft til den stilfulde og kræsne mand.
Floris x Turnbull & Asser 71/72, Eau de Parfum, DUFTPRØVE, 2 ml.
Aromatisk duft med noter af træ til den stilfulde og kræsne mand.