Whocopied.me

Floris A Rose For...

Duften 'A Rose For...' blev lanceret i september 2018. Der er tale om en orientalsk blomsterduft til kvinder. A Rose For... er unik for den, der bærer den.  Duften ledsages nemlig af en guld-pen, der gør det muligt at skrive navnet på modtageren på både æske og flacon og på den måde gøre gaven personlig og unik. A Rose For ?

'A Rose For' er en moderne og mørk duft med en selvsikker, kompleks karakter. Selv om duftens primære note er rose, har Floris tilført andre noter, der understøtter blomstens aroma. Krydderi, orris og skov-noter tager parfume-bæreren på en rejse af romantik. Duftens unikke karakter findes i hjertenoterne, hvor den blomstrede balance af rød rose er indpakket i delikat røgelse og orris. Duften hviler på en base af varme trænoter fra patchouli, sandeltræ og rav, som netop giver parfumen styrke og dybde.

"Named by you, a rose for you"

Floris Familieanekdoter:
Inspirationen til denne duft kommer fra det varme, elegante og skønne Marocco. Edward Bodenham besøgte landet i 2015 og oplevede de fantastiske marker fyldt med roser. Han var fascineret over, hvordan rosen har evnen til at fortolke sin naturlige oprindelses identitet. Derfor begyndte han at udforske den klassiske duftnote, som Floris har anvendt i mange andre produkter.

En orientalsk blomsterduft til kvinder.
Før 30,00 kr.
A Rose For... i to størrelser: Én til badeværelset og én til tasken.
Før 1.250,00 kr.