Whocopied.me

Floris Neroli Voyage

Neroli Voyage er en levende citrus marine duft fra Floris London, som blev lanceret i maj 2019. Duften er unisex og derfor til både kvinder og mænd.

Neroli Voyage er en levende citrus marine duft fra Floris London. Duften afspejler en opdagelsesrejse over Det Liguriske Hav, som ligger mellem Korsika og den italienske kystregion Ligurien. Neroli Voyage henter inspiration fra de smukke, duftende appelsinblomst-træer i det sydlige Frankrig. Den solrige, franske riviera, den duftende ø Korsika og videre til den italienske kystby Positano. En kærlighedshistorie på tværs af havet.

Duften åbner med en citrus eksplosion af neroli og citron, suppleret med marine-noter, der giver friskhed som en havbrise. Den dominerende neroli-note fortsætter ind i duftens hjerte, som tilmed består af jasminblomst, krydrede noter fra ingefær og aromatiske fennikelfrø. Duftens dybde og kompleksitet kommer fra basen. Denne består af egetræ, duftende maki fra Korsika samt varme, sensuelle noter af moskus og rav.

Neroli udvindes af de duftende hvide blomster på det bitre appelsintræ. Neroli værdsættes for sine opløftende og forfriskende egenskaber. Disse egenskaber intensiveres i duften, idet den har et twist af citrus og ingefær.