Furbo Preshave gel, Sansdolor, 200 ml.

DKK 129,00
På lager
Hvis du har været vådbarberingsentusiast i mere end ti år og været begejstret for italienske produkter? Så husker du nok Floïds berømte Sandolor Preshave gel. Preshaven betragtes som én af de bedste, der nogensinde er formuleret. Den blev brugt af de fleste italienske frisører og professionelle barberer, men den udgik desværre af uforklarlige årsager. En mand i den italienske by Pesaro ved navn Marco Balocchi har gjort det til hans mission, at bringe den fantastiske preshave gel tilbage på markedet i en version, så tæt på den originale som muligt. Resultatet er denne Furbo Preshave Gel. Den er både tro mod originalen i formel, emballage og duft.

Furbos preshave er en unik gel, der skal påføres som første led i din barbering. Den forbedrer din barbercreme eller -sæbes ydeevne, blødgør skægget og beskytter huden under din barbering.

Sikrer dig med andre ord en nem og irritationsfri barbering. Rent faktisk betyder preshavens navn Sansdolor 'uden smerte'.

Preshaven har en super lækker gel-konsistens.

Har den originale duft af italiensk barbershop. Duftnoterne stammer derfor fra lavendel, bergamot og liljekonval, ligesom den gamle Floïd Sandolor.
Specifikationer
Indhold:
200 ml.
Ingredienser:
Aqua (Water), Alcohol Denat. (SD Alcohol 3-c), Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyethylcellulose, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Linalool, CI 19140, CI 42051.
Varenr.:
30F907500