Whocopied.me

Guide - Sådan skaber du hygge og atmosfære i hjemmet

Fantastiske duftlys

Fantastiske duftlys

Sæt gang i efterårsstemningen i dit hjem eller pift en romantisk middag op med lækre duftlys. Både dufte og belysning kan være med til at skabe den hyggeligste stemning, så hvorfor ikke have et produkt, der klarer begge dele? Et duftlys er en nem og hurtig måde at skabe et skønt miljø med dets velduftende egenskaber. På Proshave kan du købe fantastiske duftlys i et væld af lækre duftvarianter, der med garanti vil falde i din smag!

Duftlysene fra Floris har et højt niveau af rene duftolier, der medvirker til en rig og duftende atmosfære i dit hjem. Lysene er håndlavet med blendet voks, for at sikre en jævn forbrænding.

Udover at medvirke til en hyggelig og velduftende atmosfære, er et duftlys desuden meget dekorativt og super flot at have stående fremme!
Se de lækre duftlys fra Floris
Room fragrances

Room fragrances

En Room Fragrance fra Floris er en enkelt og effektiv måde at skabe en subtilt duftende atmosfære og forbedre miljøet hjemme hos dig. Den parfumerede duftspray er let at anvende og sikrer dig, at dit hjem hurtigt kan komme til at dufte skønt og rent.

Du finder dem i forskellige, lækre varianter. Én med Kanel og Mandarin, som er helt perfekt i december til at skabe julestemning. Den grønne blomsterduft med Hyacinth og Bluebell eller den friske udgave med Grapefrugt og Rosemarin. Du kan desuden købe en room fragrance med Lavendel og Mint, som er blomsteragtig med et frisk twist og én med Sandeltræ og Patchouli, der leder tankerne mod skovbunden.

Alle Room Fragrances leveres i en smuk glasflakon, der vil pynte i dit hjem.
Se alle Room Fragrances hér