Whocopied.me

Guide til barbering af ben

Trin for trin: Sådan får du glatte og silkebløde ben
1. Varm huden op inden du begynder din barbering. Vi anbefaler dig at tage et varmt bad, da den varme vand blødgør hårene og gør huden mindre irriteret. Det er derfor en god idé at barbere dig under eller lige efter badet – og gerne i et lunt rum. 

2. Dup efterfølgende dine ben tørre med et håndklæde. 

3. Påfør en preshave, hvis formål er at blødgøre hårene og lægge et beskyttende lag, så skraberen ikke skærer i selve huden, men derimod får fat i stubbene. Ved at give din skraber et lettere glid, mindskes risikoen for irritation og skægpest, og du får en tættere og langt mere behagelig barbering. 

4. Tryk dit barberskum ud i hånden og fordel den på dine ben. Lad skummet sidde et øjeblik, så det kan trænge ind. 

5. Barber benene med din skraber. Husk altid at skrabe med hårenes groretning, for at undgå indgroede hår og unødige irritationer. Du skal desuden huske at skylle barberbladet i varmt vand ofte. 6. Afslut med en aftershave, for at forhindre tørhed og mindske risikoen for rødme. En aftershave sørger for at opretholde hudens fugtbalance og berolige huden med sine plejende ingredienser.
Find den helt rette skraber

Find den helt rette skraber

DE-Skraber fra MÜHLES COMPANION serie
Denne revolutionerede DE-Skraber fra Mühle, er perfekt til barbering af ben! Den har rigtig mange fordele:

- Skraberen er mere skånsom end en almindelig DE-skraber og er derfor endnu lettere for begyndere at anvende.
- COMPANION skraberen har et længere skæfte, hvilket gør at den idéel til barbering af bl.a. ben.
- Sammenlignet med andre DE-Skrabere har COMPANION skraberen ekstra beskyttelse på begge sider af toppladen. Det gør det muligt for dig, at finde den ideelle vinkel til barbering, uden at skære dig på barberbladets kanter.
- Helt uden plastik, men lavet af super holdbare materialer.
- Og så koster barberbladene under kr. 3,- pr. styk! Du behøver derfor ikke længere gå på kompromis med bladets skarphed. Dét sikrer dig en glat, tæt og behagelig barbering med et minimum af irritationer.

Klik hér for at se de billige DE-barberblade
Klik hér for at se COMPANION skraberne
Flerklingeskraber
Hvis du foretrækker en skraber med flere klinger, vil vi helt sikkert anbefale dig Evolution 6 skraberen fra LEA. En fantastisk flerklingeskraber med et ergonomisk håndtag og en god vægt, som sikrer dig et perfekt greb. Skraberen har hele 6 klinger og hjælper dig dermed til en glat og tæt barbering

Sammenlignet med de markedsførende flerklingeskrabere, har LEAs udgave den store fordel, at hverken skraber eller barberblade koster en bondegår. En Evolution 6 skraber og et barberblad koster kr. 79,- mens en pakke med 4 stk. super skarpe barberblade koster kr. 79,-.
Se skraberen fra LEA hér
Produkter til barbering af ben

Produkter til barbering af ben

Barberskum
Proraso laver nogle helt fantastiske barberskum til en meget lav pris, som er oplagte til barbering af ben. Du har måske allerede prøvet de helt billige barberskum fra supermarkedet? Hér oplevede du med stor sandsynlighed, at skummet blot forsvandt mellem fingrene, når den blev påført. Sådan er det ikke med Prorasos udgaver. Den fede, lækre barberskum lægger en beskyttende hinde på huden. Den findes i flere forskellige varianter.
Se Prorasos barberskum hér
Aftershave
Afslut altid din barbering med en aftershave, for at sikre dig den helt rette pleje af huden. Prorasos hvide aftershave er alkoholfri og ikke-fedtende. Den beroliger huden, nærer og giver optimal pleje, så du undgår irritationer og rødme.
Se alle aftershaves hér

Brug for hjælp til intimbarbering?

Fortvivl ikke - Vi har lavet en guide til intimbarbering:
Læs vores guide til intimbarbering