Whocopied.me

Guide: Vælg den helt rigtige holder til din barberkost og skraber

Se alle holdere hér

Hvorfor skal jeg bruge en holder til mit barbergrej?

En holder - eller et stativ - er afgørende for, at du kan have glæde af dit barbergrej i mange år frem. Ved at hænge din barberkost og/eller skraber på holderen efter din daglige barbering, kan overskydende vand kan løbe fra. Det er især vigtigt for din barberkost, da den holder langt bedre på form, funktion og ydeevne, hvis den lufttørrer med børstehårene nedad.

Som bonus kommer dit eksklusive grej til sin ret på badeværelset, når du kan have det stårende fremme og pynte på holderen.
Passer holderne til alle barberkoste og skrabere?
Se alle holdere hér

Passer holderne til alle barberkoste og skrabere?

Nej. Der er desværre ikke en universal holder, der passer til alle barberkoste og skrabere. Det skyldes, at barbergrejet typisk varierer i højde, knobstørrelse og skæfte-størrelse. En holder, der passer til en barberkost fra et givet brand, passer således ikke nødvendigvis til en lignende barberkost fra et andet brand.

Det er som udgangspunkt en god idé, at din barberkost og holder kommer fra samme varemærke. Du kan dog være heldig, at din barberkost også passer sammen med andre holdere, men det afhænger igen af størrelsen.

Hvordan finder jeg den rette holder?

Rent faktisk anbefaler vi, at du anskaffer dig en holder sammen med din barberkost. På den måde kan du sikre dig, at holderen passer til netop den børste-størrelse, du har købt.

Hvis du ikke har mod på at købe holderen med det samme, er det en rigtig god idé at gemme kvitteringen på din barberkost. Du glemmer lynhurtigt hvilken model og størrelse, du købte, og det er derfor rart at have en kvittering at vende tilbage til, når du en dag ønsker at udvide dit barbergrej med en holder (og den dag kommer, vil vi vædde med).
Se alle Proshaves holdere hér

Findes der forskellige typer af holdere?

Ja, det kan du tro. På Proshave har vi et stort udvalg af holdere fra nogle af verdens førende producenter.

Nogle holdere er produceret til kun at have plads til din barberkost eller til kun at have plads til din skraber, mens andre både har plads til barberkost og skraber. Du finder også holdere, der leveres med barberskål, så du let kan skumme barbercremen eller barbersæben op.

Mange holdere er lavet i krom, men du finder også luksus holdere i stål og ædelstål eller nogle billigere udgaver i plast, som du kan hænge på væggen.

Vi har rigtig mange holdere fra eksempelvis Mühle. Mühles sortiment af barberkoste og skrabere er inddelt i forskellige serier (Classic, Hexagon, Kosmo, Liscio, Purist, Rocca, Rytmo, Sophist, Stylo, Traditional, Vivo samt Edition nr. 1, 2 og 3) og tilsvarende er deres holdere lavet, så de passer til en (nogle gange flere) specifikke serier. En Kosmo-holder passer derfor kun til barbergrejet i Kosmo-serien, og kan altså ikke have Traditional-produkterne hængende.
Se alle holdere hér
Se alle vores holdere hér