Whocopied.me

Henson Shaving Ti22 DE-skraber, TITANIUM - MEDIUM

2 anmeldelser
2.195,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 30,00 kr.)
Se mere
(+ 275,00 kr.)
Se mere
(+ 30,00 kr.)
Ti22 er den ultimative skraber til enhver feinschmecker, som kun vil have det bedste grej! Ti22 er Hensons topmodel og er fremstillet i den absolut bedste og mest holdbare kvalitet.

Henson Ti22 Medium skraberen sætter en stopper for irritation og rifter ved barbering, samtidig med at din hud føles behagelig og glat. Henson Shaving skabte denne skraber, for at give dig en barberingsoplevelse, du ikke har prøvet før!

Skraberen får forrygende gode anmeldelser på barberingsforums over hele verden!

Denne skraber betegnes som MEDIUM. Den eneste forskel på denne MEDIUM udgave og den anden MILD udgave er klingeåbningen og klingeeksponeringen. MEDIUM er en mere aggressiv skraber og ekstra god til grove, kraftige hår. Den kan håndtere tykkere og længere hår end MILD-udgaven kan, men kræver også lidt mere opmærksomhed under barberingen.


Designet uden kompromis
Ti22 skraberens design og aggresivitet er præcis magen til designet på AL13 (den eneste forskel er det anvendte metal). Henson er designet til at præsentere bladet i den optimale barberingsvinkel med så lidt klingeeksponering som muligt. Bladet stikker kun minimalt ud af skraberen og barberbladet er presset, så den får en ekstraordinær stiv klingekant uden flex i bladet. Resultatet er en alarmerende sikker barbering, der eliminerer irritation i huden.

Unik kvalitet med Titanium
Skraberen er fremstillet af 5 grade Titanium (Ti-6Al-4V), som er kendt for sin styrke og holdbarhed. Materialet er lettere end stål, men også stærkere. Det kræver en enorm dygtighed og erfaring at bearbejde titanium til de tolerancer, som en Henson skraber kræver. Det gør denne Ti22 til en meget sjælden og unik skraber!

Det siger sig selv, at dette er en ualmindeligt holdbar skraber, som du kan have glæde af hele livet!

At vælge en skraber af titanium er også godt for miljøet, da du undgår unødig brug af plastik.

Ti22 vejer det dobbelte af Hensons AL13 skraber.

Perfekt ergonomi
Det siges, at den ideelle klingevinkel er 30°, når man bruger en DE-skraber. Skraberen skal altså holdes med denne vinkel mod huden for en optimal barbering. Det er også denne vinkel, som Henson arbejder med. Men for at gøre ergonomien bedst mulig for dig, har Henson presset barberbladet, så det bøjer 30°. Det betyder, at din hånd kan holdes i en mere behagelig position under barberingen.

Grebets unikke, forskudte diamantmønster er riflet og giver et super behageligt greb.

En barbering uden at skylle undervejs
Ved mange skrabere har hober hårene sig op i skraberen under barberingen, så der er behov for mere skylning og flere strøg over huden – og dermed større risiko for irritation. Irritation kan nemlig opstå, fordi tilstoppede hår blokerer for, at nye hår bliver effektivt barberet. Dette kan sammenlignes med en rive. Er riven fyldt med blade, kan den ikke samle så mange blade, som når riven er tom for blade. Din barbering bliver altså mindre effektiv, jo flere hår, der er i skraberen. MEN det har Henson løsningen på med denne skraber. Henson har lavet ekstra store kanaler, hvor afklippede hår kan flyde så frit som muligt og forlade klingen. Det gør også, at behovet for skylning bliver mindre undervejs. Faktisk er Hensons skraber så effektiv, at de fleste kan gå igennem en hel barbering uden at skylle!

Gode tips til brug af din Henson Skraber
1) Sørg for, at du lukker skraberen helt ved at stramme håndtaget, indtil det stopper. Hvis håndtaget ikke strammes helt, vil det resultere i mere klingeeksponering og en anderledes barbering, end hvad designet af Henson-skraberen har til formål.

2) Pres kun minimalt mod huden. Henson er designet til at skære håret præcist på hudniveau. Du kan blive overrasket over, hvor lidt tryk du skal bruge for at få en god barbering.

3) Skyl skraberen efter brug, ved at holde den under rindende vand. Vi anbefaler ikke at slå skraberen mod din vask eller badekar, for at få overskudende vand fra.


Henson Titanium vs. Henson Aluminium
Titanium-modellen føles mere ru og der er en mærkbar forskel ift. aluminium-modellen, da rillerne i skæftet føles skarpere. Dette skyldes simpelthen forskellen i materialet (aluminium vs. titanium).


Produceret i Canada.
Specifikationer
Materiale:
Titanium
Vægt:
76 gr.
Håndtagets længde:
96 mm.
Skrabertype:
Closed comb (DE)
Antal klinger:
1
Kategori:
Varenummer:Henson TITANIUM ++