Whocopied.me

Leaf Shave Skraber, The Leaf Razor, Black

650,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 75,00 kr.)
Se mere
(+ 85,00 kr.)
Se mere
(+ 185,00 kr.)
Se mere
(+ 90,00 kr.)
Se mere
(+ 50,00 kr.)
Se mere
(+ 195,00 kr.)
Se mere
(+ 195,00 kr.)
Se mere
(+ 150,00 kr.)
En nytænkt version af den moderne flerklingeskaber: The Leaf Razor har taget verden med storm!

The Leaf Razor er en hybrid mellem de kendte flerklingeskrabere og de klassiske DE-skrabere:

The Leaf Razor har et fleksibelt skraberhoved, og du skal således ikke lære at barbere dig på ny, da den minder om den skraber, du måske er vant til. I stedet for de meget dyre barberblade, som normalt anvendes i flerklingeskabere, er denne udgave lavet til udskiftelige half blades (altså halve DE-barberblade), der koster fra under kr. 1 pr. styk. Den er således ekstremt billig i brug og du kan med god samvittighed udskifte bladene, når de trænger.

Skraberen kan anvendes af både mænd og kvinder - og er derfor fremragende uanset om du bruger den til barbering af ansigtshår, kropsbehåring, hovedbarbering eller intime områder.

Det fleksible skraberhoved følger ansigtets, kroppens eller hovedbundens konturer, så du får en tæt og behagelig barbering uden irritation.

Leaf Razor kan anvendes med både 1, 2 eller 3 blade isat, alt efter præference og hudtype. Du får den mildeste barbering ved kun at lægge 1 barberblad i øverste position. Ved at tilføje et barberblad i midten, får du en moderat tæt barbering. Læg alle 3 blade i, for at få den tætteste barbering. Ved følsom hud eller sensitive område, kan du således nøjes med 1 eller 2 blade.

Skraberen har et perfekt afbalanceret design, der er holdbart, let at rengøre og samtidig ser godt ud på dit badeværelse.

Denne udgave er fremstillet i en flot sort farve med mat finish. Bemærk venligst, at de matte skrabere får patina lidt lettere end de blanke modeller

Leveres med 10 stk. single edge barberblade, så du hurtigt kan komme igang med at bruge din nye skraber.

Skraberen leveres i papæske, der kan genbruges.

Få en 100% plastikfri - og dermed mere bæredygtig - barbering med Leaf Razor!

Sådan lægger du barberbladene i:
Åbn klingeholderen ved at dreje skruen mod uret. Ilæg forsigtigt en, to eller tre barberblade afhængigt af dine præferencer. Fastgør derefter klingeholderen ved at dreje skruen med uret (Se også videoen hér på siden).

Holder til The Leaf Razor
Ønsker du en matchende holder, så din skraber kan stå fremme på badeværelset under optimale forhold. Klik hér for at se Leaf’s holdere.

Barberblade til The Leaf Razor
Klik hér for at se alle Single Edge Barberblade.
Specifikationer
Materiale:
Metal
Model:
The Leaf
Antal klinger:
3
Kategori:
Varenummer:100017-L