Lucky Tiger

"We’ve been helping men get lucky since 1935". Lucky Tiger har i over 80 år produceret grooming produkter til mænd og deres daglige pleje- og barberrutine. Historien om Lucky Tiger går tilbage til Benjamin Clarkes kælder i Kansas City, Missouri i 1920'erne. Ben var en amatørforsker og en rigtig dygtig barber. Han skabte en tonic til håret og hovedhunden, der var noget anderledes og bedre end noget andet produkt i sin tid. Tonic'en kaldte han Lucky Tiger Tonic. Alle der besøgte hans barbershop fik en fantastisk behandling: en barbering, en klipning og et sprøjt af Luck Tiger Tonic. Da populariteten steg, begyndte Ben at sælge tonicen ud af sin salon. Og i 1935 var Lucky Tiger-varemærket et ikonisk, amerikansk brand.

Barberer over hele USA begyndte at sælge produktserien med Barbercreme, Aftershave, Ansigts tonic, Ansigtscreme, Hårtonic, Hårvoks og meget meget. Og i de kommende år blev Lucky Tiger det mest populære mærke indenfor grooming og frisørprodukter til mænd i USA.

Gennem årene har Lucky Tiger lænet sig op ad sine rødder. Sortimentet er udvidet til ikke blot at være for saloner, men også til hjemmebrug for helt almindelige mænd. Så er du på jagt efter produkter, der kan afslutte din daglige pleje, leverer Lucky Tiger de ultimative produkter.
Lucky Tiger Aftershave & Face Tonic, 240 ml.
Fuldfører både enhver rense- og barberingsrutine.
Lucky Tiger Face Moisturizer, 100 ml.
Fugtighedscreme uden duft. Fugter og beskytter.