Whocopied.me

Minimerer Henson AL13 Skraberen irritation?

En skraber, der lever op til sine krav
Overalt på markedet bliver du præsenteret for produktinnovationer, der rent faktisk ikke giver dig bedre resultater - men blot er produceret for at skabe endnu en indtægtskilde. 

Hensons skraber er ikke bare en ny spiller på barberings-markedet, der gør som alle andre. Henson Shaving tager derimod skraberen til et nyt niveau - både hvad angår kvalitet og ydeevne. 

Henson Skraberne er produceret i samarbejde med én af Canadas førende fly- og rumfartsproducenter. Hver komponent i skraberen er lavet i rumfarts-kvalitet og præcisionsbearbejdet, så der opnås ekstremt snævre tolerancer og en utrolig høj kvalitet. Nøjagtigheden tillader en ensartet klingeafstand og klingeeksponering, som minimerer irritation og giver en glattere barbering hver gang. 


Se Hensons skrabere hér
Hypotesen

Hypotesen

Et stift og præcist kontrolleret blad skal reducere irritation
Mange års erfaring med bearbejdning af dele i luft- og rumfartsindustrien har lært os, at stive, godt understøttede skæreværktøjer har en tendens til at skære bedre end værktøjer, der bøjer. 


Henson ønskede at prøve at lave en barbermaskine, der fokuserede på knivstivhed, samt en præcis kontrolleret blad-position. Henson havde en formodning om, at dette ville give en glattere og mere konsistent barbering.
Testen

Testen

Et kig under huden

Mange kunder kunne berette, at en barbering med Henson skraberen føles tættere og glattere end med andre skrabere. Dette postulat havde Henson dog brug for at vide med sikkerhed. I samarbejde med en medicinsk billedbehandling startup fra Toronto, kunne Henson se og analysere hudens overflade efter en barbering med en skraber fra én af de førende producenter - og sammeligne resultatet med hudens overflade efter en barbering med en Henson AL13 skraber. 


Tres frivillige barberede den ene side af deres ansigt eller hals med en Henson skraber og den anden side med en førende flerklingeskraber.

De kiggede herefter under huden for at måle enhver stigning i irritationsrespons.
Resultatet

Resultatet

Mindre irritation
Kameraet, der blev brugt til testen, registrerer blodgennemstrømningen i huden. Jo mere skade på huden, jo mere blod vil din krop sende til området for at hjælpe med at reparere det.

I disse sammenligningsbilleder repræsenterer det farvede område, dér hvor deltagerne barberede sig. De køligere farver repræsenterer en lille eller ingen stigning i blodgennemstrømningen, og de varmere farver repræsenterer øget blodgennemstrømning til området.

Kort sagt: Grøn betyder mindre irritation, rød betyder mere irritation.

Hensons konklusion

Testen viste altså en statistisk signifikant forbedring efter barberingen ved brug af en Henson AL13 skraber. 

Med ande ord: Barberingen med en Henson AL13 skraber er mildere mod huden og forårsager mindre irritation - end hvis du anvender en flerklingeskraber fra én af de markedsledende producenter.

Køb din Henson skraber nu