Whocopied.me

Moon Soaps Aftershave Balm, Amaretto Speciale, 118 ml.

155,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
En lækker aftershave balm fra amerikanske Moon Soaps.

Denne aftershave er en del af serien Amaretto, som er Moons hyldest til klassisk, italiensk barbering. Mandelduftende aftershave er en standard i barbershops i hele Italien, og derfor vil denne version føre dig til (eller dine tanker til) Italien.

En nøddeagtig mandellikør med et twist af sirupsagtig mørk kirsebær og et strejf af smøragtig, ristet mandelbiscotti. Denne duft er dyb og kompleks, både lys og mørk, og helt perfekt som din nye hverdags aftershave.

Produktet fedter ikke og kan endda også bruges som en fugtighedscreme.

Moons aftershave balm er fremstillet uden den udtørrende alkohol, der findes i de fleste aftershave lotions. Produktet er fyldt med essentielle olier, der beskytter huden og hjælper med at lindre irritation efter din daglige barbering.

Produktet indeholder bl.a. vindruekerneolie, som fremskynder heling, orkideekstrakt som udglatter og plejer huden, samt sandtornolie som er fyldt med sunde vitaminer.

Produceret i USA.

Anvendes på følgende måde:
- Påfør 2 pump på fugtige hænder.
- Gnid forsigtigt ind i ansigtet efter din barbering.
Specifikationer
Indhold:
118 ml.
Ingredienser:
Water, Glycerin, Rice Bran Oil, Steric Acid, Jojoba Oil, Grapeseed Oil, Emulsifying Wax, Cetyl Alcohol, Aloe Vera, Squalane Oil, Buckthorn Oil, Orchid Extract, Vitamin E, Fragrance, Optiphen Plus
Kategori:
Varenummer:EN-79010