Whocopied.me

Mühle Deodorant Cream, Herbal Lemon, Essentials, 35 gr.

Før 110,00 kr.
88,00 kr.
Spar22,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Bemærk venligst: Der optjenes ikke bonuspoint af denne vare.
Træd ind i en forfriskende duftens verden, når du åbner den lille, runde aluminiumsbeholder, og en behageligt frisk aroma fylder dit badeværelse med fornyet energi.

Vetiver og cypres forenes elegant med en subtil citrusnote, mens noter af pære, mynte og blomster blander sig harmonisk med et strejf af kardemomme - alt dette markerer begyndelsen på dagen på den mest fortryllende måde med ESSENTIALS Deo Creme!

Denne deodorantcreme er en klasse for sig med dens lækre, rige konsistens og uforlignelige effektivitet.

De nøje udvalgte ingredienser garanterer langvarig friskhed, der holder dig velduftende og selvsikker hele dagen, selv på de mest hektiske af dage.

ESSENTIALS Deo Creme efterlader ikke irriterende mærker på dit tøj, så du kan føle dig tryg og selvsikker hele dagen igennem.

Den unisex-formulerede deodorant er perfekt til både mænd og kvinder og er bæredygtigt pakket i en bevidst lille størrelse, der passer nemt i enhver taske eller rygsæk, så du kan have den med dig overalt og altid være klar til at tackle dagen med stil og tillid.

Dette er et innovativt og effektivt take på deodoranten!

Vegansk.
Specifikationer
Indhold:
35 gr.
Andet:
Vegansk
Ingredienser:
Sodium Bicarbonate, Tapioca Starch, Cocos Nucifera Oil, Squalane, Helianthus Annuus Seed Cera, Parfum, Tocopherol, Linalool, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene, Citral, Eugenol, Geraniol
Kategori:
Varenummer:ES DEO