Whocopied.me

Mühle Klingebeskytter til DE-skraber, Hård plast

3 anmeldelser
35,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Men denne smarte klingebeskytter i hårdt plastik beskytter du nemt og hurtigt barberbladet på din DE-skraber. Helt oplagt når du er på farten - men også perfekt til at beskytte bladet hjemme på badeværelset.

Klingebeskytteren trækkes ned over skraberens hoved og beskytter klingen mod berøring. Du behøver således ikke at tage barberbladet ud af skraberen, når du skal have den med i toilettasken.

Kan naturligvis også anvendes som en ekstra sikkerhed, når du opbevarer skraberen i skuffen eller toiletskabet.


Hvilke DE-skrabere kan den anvendes til?
Denne klingebeskytter passer til de fleste MÜHLE DE-skrabere, dog ikke udgaverne fra COMPANION og ROCCA*. Kan ikke anvendes til twist to open-skrabere, skrabere med butterfly åbning eller slant-udgaver.

Klingebeskytteren kan også anvendes til skrabere fra andre brands, men det afhænger af skraberhovedets størrelse. Så derfor: Er du i tvivl om klingebeskytteren passer til en given skraber, er du som altid velkommen til at ringe eller skrive til os inden du bestiller! På den måde undgår vi fejlkøb.


*Bemærk venligst: Klingebeskytteren kan godt sættes på en ROCCA skraber, men da skraberhovedet i ROCCA-serien er en anelse mindre end de resterende skrabere i Mühles sortiment, kan den selv glide af.


Klingebeskytter til MÜHLE COMPANION, Mach3 eller Fusion?
Skal du bruge en klingebeskytter til din MÜHLE COMPANION-skraber, Mach3-skraber eller Fusion-skraber? Vi har naturligvis en klingebeskytter til netop dit behov. Se udvalget hér
Specifikationer
Materiale:
Plastik
Kategori:
Varenummer:KSR