Duft
7 stk
7 stk
7 stk
Indhold
4 stk
3 stk
4 stk
2 stk
1 stk
6 stk
3 stk
5 stk
Skrabertype
2 stk
1 stk
Knobstørrelse
4 stk
Børstetype
2 stk
1 stk
1 stk
Materiale
1 stk
3 stk
Pris
7 stk
17 stk
5 stk
2 stk
2 stk
1 stk

Mühle Produkter til barbering

MÜHLE er anerkendt verden over for at fremstille barbergrej i topkvalitet, men laver også eksklusive produkter, der sikrer dig den ultimative barbering.

MÜHLEs klassiske produkter består af tre serier, som er helholdsvis Sandeltræ, Aloe Vera og Havtorn. I alle tre produktserier finder du Barbersæbe i porcelænsskål, Barbersæbe i Refill, Barbercreme på tube og Aftershave Balm, der sikrer dig en behagelig barbering med et minimum af irritationer.

MÜHLE har desuden lavet en hudplejeserie til mænd ved navn Organic, der med udgangspunkt i den nyeste forskning er lavet af naturlige ingredienser - med Arganolie som den afgørende ingrediens. I serien finder du blandt andet Barbercreme, Aftershave, Ansigtscreme, Ansigtsrens, Shampoo, Showergel og Bodylotion samt lækre gaveæsker til mænd. Ingen af produkterne fra MÜHLE Organic indeholder syntetiske farvestoffer, syntetiske duftstoffer, konserveringsmidler, silikoner, paraffin eller andre olieprodukter.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven