Whocopied.me

Mühle Rejsesæt med DE-Skraber og Børste, Sort læder

1.100,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Et komplet rejsebarbersæt, som indeholder alt dét barbergrej, du har brug for, når du er væk hjemmefra.

Barbersættet er lavet i et smukt, forkromet og yderst holdbart materiale.

Rejsesættet indeholder følgende 4 dele:

1) DE-Skraber (Varenr.: R 89)
DE-Skraberen er i flere generationer blevet betragtet som det afgørende værktøj i en traditionel vådbarbering. DE-Skraberen anvender de klassiske DE-Barberblade med ét skær. Det kræver lidt respekt at arbejde med en DE-Skraber i starten, men når teknikken først sidder i skabet, opnår du en meget tæt barbering og et varigt resultat.

2) Barberkost (31 M 20)
Barberkosten er klassificeret som Silvertip Fibre, der er syntetiske fibre af meget høj kvalitet. Børsten har de gode egenskaber som en SIlvertip Badger børste, men er altså ikke lavet af naturhår. Barberkosten er yderst holdbar og meget blød, hvilket sikrer dig en yderst behagelig barbering. De veganske fibre skummer let din barbersæbe eller barbercreme op til et lækkert, flødeskumsagtigt barberskum. Silvertip Fibre® tørrer hurtigere end naturhår og er derfor helt perfekte, når du er på farten.

3) Klingebeskytter
En praktisk klingebeskytter i hårdt plastik, der beskytter barberbladet på din Mühle DE-skraber. Klingebeskytteren trækkes ned over skraberens hoved og beskytter klingen mod berøring. Du behøver således ikke at tage barberbladet ud af skraberen efter brug.

4) Læderetui
Læderetuiet er lavet i eksklusivt læder af den bedste kvalitet. Det sikrer dig en perfekt opbevaring af dit rejsebarbergrej.

Bemærk: Barberblade skal købes seperat. Hér er udvalget af barberblade, som passer til sættet
Specifikationer
Materiale:
Forkromet
Vægt:
224 gr.
Børstetype:
Silvertip Fibre®
Knobstørrelse:
21 mm.
Skrabertype:
Closed comb (DE)
Kategori:
Varenummer:RT 3 SR