Whocopied.me

Mühle Shampoo Bar, Fig & Rosemary, Essentials, 100 gr.

95,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 75,00 kr.)
Oplev en ny æra af skønhed på badeværelset med denne ESSENTIALS Shampoo Bar, hvor deling af luksus aldrig har været smukkere.

Denne faste shampoo bar er en sand unisex-perle, der passer perfekt til både kvinder og mænd.

Formen minder om en sæbestang, og dens fortryllende duft af figen med en subtil syrlig tone af rosmarin fortryller sanserne.

Rosmarinolien nærer og plejer både lange og korte lokker, uanset om du har krøllet hår eller en elegant, glat manke. Med andre ord: Shampooen er skabt til alle!

Efter brug efterlader den dit hår blødt og grundigt renset, klar til at møde dagen med ny glans.

Opbevar den nemt i Mühles sæbeæske af aluminium, der kan købes separat. På den måde kan du have din shampoo bar med dig overalt, uanset hvor eventyret fører dig hen.

Denne shampoo bar er ikke kun et skønhedsprodukt, men også et miljøvenligt valg.

Markant mere økonomisk end flydende versioner og bæredygtigt emballeret i papir, genererer den intet affald og er helt fri for plastik.

Med ESSENTIALS Shampoo Bar kan du glæde dig over at pleje dig selv samtidig med at du tager et skridt mod en renere planet.
Specifikationer
Indhold:
100 gr.
Andet:
Vegansk
Ingredienser:
Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-4 Laurate, Aqua, Parfum, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Glycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citral, Limonene, Linalool
Varenummer:ES HS