Whocopied.me

Mühle Straight Razor til udskiftelige blade, Enthusiast Pro, Sort

1.450,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 75,00 kr.)
Se mere
(+ 85,00 kr.)
Se mere
(+ 50,00 kr.)
Præcis, fleksibel og tidløs.

Den første MÜHLE-barberkniv fra den nye ENTHUSIAST-serie er særligt velegnet til professionel brug takket være dens udskiftelige klinge.

Men ENTHUSIAST PRO imponerer også traditionsbevidste brugere derhjemme med sin funktionalitet og højkvalitetsmateriale.

Barbering med dette traditionelle redskab er særligt grundig og egner sig især til præcis barbering af konturer. Den kan med fordel bruges til at barbere både ansigtet og hovedet. Har du fuldskæg, er den også helt genial, da den er god til at trimme kanterne.

Har du lyst til at prøve kræfter med en Straight Razor, men uden at skulle vedligeholde bladet med læderstrop og paste - så er denne fra Mühle helt oplagt! Du kan nemlig bare udskifte bladet, når det trænger!

Én af de helt store fordele ved denne Straight Razor er, at det er super nemt at udskifte barberbladet! Du åbner ganske enkelt klingeholderen på en lille pal, hvorefter barberbladet kan lægges ned i holderen. Lettere bliver det ikke (Se bare videoen, ved produktbillederne)

Selvom designet sikrer nem og sikker håndtering, kræver barbering med ENTHUSIAST PRO lidt øvelse, og det er vigtigt at huske på nogle ting. Disse kan findes i instruktionsmanualen (PDF/EN).

Bladeholderen og armen af ENTHUSIAST PRO er lavet af 316L rustfrit stål, som længe har været anvendt inden for kirurgi på grund af dets hypoallergeniske egenskaber. Det har også en høj grad af korrosionsbestandighed og modstandsdygtighed.

Håndtagsskallene på barberkniven, der er anodiseret aluminium, er særligt lette og giver en rigtig god balance på grund af deres design.

Modellen er kompatibel med alle kommercielt tilgængelige halve blade (half blades) eller DE-blade, der knækkes på midten.
Specifikationer
Materiale:
Rustfrit stål & Aluminium
Mål:
Længde: 154 mm.
Vægt:
79 gr.
Højde:
22 mm
Bredde:
12 mm
Skrabertype:
Shavette
Antal klinger:
1
Kategori:
Varenummer:RMW 6