Whocopied.me

Parfume online

Flere og flere af vi danskere køber parfume online. Det er grundlæggende set en sjov udvikling eftersom parfume oftest vælges ud fra parfumens duft, men på trods af dette ser vi flere og flere som køber parfumer online, uden først at kunne "dufte den".

SE DET STORE UDVALG AF DUFTE HER ->

Hvorfor vi køber parfumer online

Det kan synes underligt at vi i stigende grad køber parfumer online, især når deres succes 100% afhænger af duften. Men grundlæggende set, er der sket et skift i den måde vi handler på. For det første tester vi mere af i de fysiske butikker for derefter at gå online og købe OG for det andet er ombytning af varer og forsendelser blevet meget nemmere end det tidligere har været.

Disse to tendenser gør, at der ikke er den samme "risiko" forbundet med at købe parfume online, som der tidligere har været. For dels er der en god chance for, at du i forvejen er bekendt med duften og dels er det nemt at bytte parfumen hvis den ikke faldt i din smag.

At købe parfume online er som at købe vin

Som sagt går vi ofte online og køber produkter som vi har et forudgående kendskab til fra den "virkelige verden", oftere og oftere kaster vi os ud i køb udelukkende baseret på fornemmelse og spontane beslutninger.

Ser vi på eksempelvis markedet for vin, så har handlen hos de danske vinforhandlere online aldrig gået bedre end nu. OG det er på trods af, at de hverken tilbyder smagsprøver eller andet, som kan give dig syn for sagen inden du køber online. Men hvorfor køber vi så vin online?

Én grund kan være, at vi har et forudgående kendskab til enten producenten, druetypen eller den givne forhandler og derfor er trygge ved den anbefaling/beskrivelse vi får af produktet, en anden årsag kan være at vi ikke føler investeringen er så stor. Okay, så købte du en flaske vin der smagte lidt af prop og pap - hvad så? - Den kostede 100 kr. og  det var egentligt en meget hyggelig aften alligevel. En tredje grund til vores afslappede forhold til online handel af både vin og parfume, kunne være, at vi tror mere på hvad vi læser omkring produkter end tidligere. Eller rettere, vi har måske nemmere ved at forestille os hvilken duft/smag som netop dette produkt har ud fra beskrivelsen.

Køb parfume online uden risiko

Én ting er stensikkert når du køber parfumer online hos Proshave.dk - uanset om du kender parfumen godt, eller det er et helt nyt mærke du ønsker at prøve af, så får du en kyndig og ærlig rådgivning hos os. Hvis du er i tvivl om hvilken parfume du skal købe, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og få en snak om forskellige dufte og mærker. Vi oplever, at mange foretrækker en lille snak omkring produktets specifikke kvalitet og toner og derfor står vi altid klar.

God jagt og god fornøjelse :)