Percy Nobleman Beard Grooming Kit
Percy Nobleman Beard Grooming Kit

Percy Nobleman Beard Grooming Kit

DKK 299,00
   På lager
Antal
Dette lækre grooming kit er den nemmeste at starte din skæg grooming rutine på. Sættet er ideelt til dig, der er i tvivl om hvilke produkt du skal prøve - og har lyst til at prøve dem alle.

Sættet er det perfekte valg for enhver gentleman, der begynder på sit første skægget eventyr. Det bliver ikke lettere at holde skægget flot og soigneret end med dette sæt.

Sættet består af 30 ml. miniaturer af de bedst sælgende produkter i serien (skægolie, skægshampoo og skægvoks) samt en limited edition kam til dit overskæg.

Sættet virker fugtgivende, revitaliserende og nærende og er derfor også egnet til manden med groft og slidt skæg.

Du kan med fordel have dette grooming sæt med dig, når du er på farten eller ude at rejse. På den måde behøver du ikke gå på kompromis med et flot, sundt og velplejet skæg.

Anvendes på følgende måde:
- Vask dit skæg med 1 pump af skægshampooen og skyl efter med varmt vand
- Anvend et par dråber skægolie. Lidt rækker langt, så begynd med et lille pump. Påfør fra rødderne og ud mod skæggets spids.
- Afslut med at bruge voksen, og styl dit skæg som du ønsker. Brug i den forbindelse kammen, så du får det helt perfekte look.

Vis mere
Vis mindre
Indhold:3 x 30 ml.
Varenr.:PN00900
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven