Whocopied.me

Percy Nobleman Complete Beard Care Kit

DKK 429,00
Få på lager - Levering 1-3 hverdage
Denne æske er en oplagt gave til skæggede mænd.

Percy Nobleman ved, at mænd sjældent køber 5 individuelle produkter til en start. Men da det er en stor skam, har Percy lavet denne gaveæske, der indeholder de 5 bedst sælgende produkter.

Gaveæsken giver med andre ord en komplet grooming og plejeoplevelse. Æsken indeholder:

1) Praktisk Foldekam
Skægkam i praktisk udgave, der kan foldes sammen. Perfekt i lommen eller tasken.

2) Skægolie med Percys signaturduft, 50 ml.
Denne fantastiske skægolie indeholder et naturligt alternativ til syntetiske silikoner, hvilket giver en ikke-fedtet, silkeagtig og blød finish. Olien er lavet af ingredienser, som er 99% afledt af naturen. Skægolien er det perfekte værktøj til at pleje dit skæg. Den minimerer kløe og blødgør uden at efterlade en olieagtig rest.

3) Skægbalm, 65 ml.
Fantastisk til at style og tæmme et omstrejfende skæg. Den giver et let og blødt hold, så du kan opnå netop det look, du ønsker. Balmen hjælper med at lindre kløe og virker beskyttende.

4) Skægshampoo, 100 ml.
Percy Nobleman's Beard Wash er en unik kombination af de ultimative økologiske ingredienser. Den er skabt til at rense dit skæg på en mild, men effektiv facon. Fungerer aller bedst, når den bruges lige inden Percy's skægolie.

5) Face & Stubble Moisturizer, 75 ml.
Denne creme forbereder din hud og dine stubbe på dagen, der venter. Har en forfriskende effekt. Fedter ikke, men absorberes hurtigt ind.

Anvendes på følgende måde:
- Vask dit skæg med 1 pump af skægshampooen og skyl efter med varmt vand
- Påfør din ansigtscreme i ansigtet
- Anvend enten skægbalm eller skægolie i skægget
- Vælger du skægolien, skal du kun bruge et par dråber, da lidt rækker rigtig langt. Påfør olien fra rødderne og ud mod skæggets spids.
- Skægbalmen minder meget om skægolien, men har en anden konsistens. Varm lidt af balmen op mellem fingerspidserne og påfør i skægget samt på huden under.
- Afslut med at bruge kammen, så du får det helt perfekte look.
Specifikationer
Varenr.:
PN14000