Whocopied.me

Percy Nobleman Ultimate Grooming Box

DKK 1.749,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Alt-i-én Grooming Box til den moderne gentleman, der kun vil have det aller bedste!

Sættet er håndlavet af det fineste FSC godkendte elmetræ, der understreger dets eksklusivitet og luksuriøsitet. Den perfekte opbevaring af Percys bedst sælgende produkter.

Hvert rum giver dine produkter et nyt hjem, gemt på ét sted, så du sparer tid hver morgen. Gør brug af spejlet inde i kassen, når du skal style og rede dit skæg og hår.

Boksen indeholder 7 produkter fra Percy Nobleman i fuld størrelse:
1) Percy Nobleman Beard Oil, Signature Scented, 100 ml.
Denne fantastiske skægolie indeholder et naturligt alternativ til syntetiske silikoner, hvilket giver en ikke-fedtet, silkeagtig og blød finish. Olien er lavet af ingredienser, som er 99% afledt af naturen. Skægolien er det perfekte værktøj til at pleje dit skæg. Den minimerer kløe og blødgør uden at efterlade en olieagtig rest.

2) Percy Nobleman Beard Wash , 100 ml.
Percy Nobleman's Beard Wash er en unik kombination af de ultimative økologiske ingredienser. Den er skabt til at rense dit skæg på en mild, men effektiv facon. Fungerer aller bedst, når den bruges lige inden Percy's skægolie.

3) Percy Nobleman Moustache Wax, 20 ml.
Med denne Moustache Voks får du let kontrol over dit overskæg. Voksen skal varmes op mellem fingrene inden påføring og giver et kraftigt hold.

4) Percy Nobleman Beard Balm, 65 ml.
Fantastisk til at style og tæmme et omstrejfende skæg. Den giver et let og blødt hold, så du kan opnå netop det look, du ønsker. Balmen hjælper med at lindre kløe og virker beskyttende.

5) Percy Nobleman Gentleman's Styling Wax, 60 gr.
Det perfekte værktøj, når det handler om at style og styre dit hår og dit skæg. Voksen har en traditionel hård konsistens, giver et kraftigt hold og er meget alsidig. Den efterlader ikke klæbrige rester i håret eller skægget, men derimod en naturlig finish.

6) Percy Nobleman Beard Comb
En robust skægkam, der er let at køre gennem skægget. Lavet af pæretræ.

7) Percy Nobleman Beard & Moustache Scissors
Denne saks er et must til mænd med skæg og overskæg, der ønsker at se velplejet og soigneret ud. Saksen er lille, let og alsidig med fine detaljer.

Leveres i en super flot træ-æske med seks rum.

Æsken er håndlavet af FSC-godkendt elmetræ.

Den perfekte gave til manden, der ikke går ned på udstyr og kun vil have det aller bedste.
Specifikationer
Materiale:
Elmetræ
Varenr.:
PN00950