Whocopied.me

Plisson Barberkost, Russian Grey Badger & Imit. Valnød, Heritage, Str. 12

600,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Plisson 1808 er verdens ældste producent af barberkoste. Du er således sikret meget høj kvalitet, holdbarhed og ydeevne med denne barberkost.

Denne børste er lavet med Russian Grey Badger, som er ægte grævlingehår. Russian Grey er den mest prisvenlige børstetype fra Plisson. Karakteristisk er, at hårene er relativt faste og har en masserende, eksfolierende og opkvikkende effekt på huden. Den kan skumme enhver barbercreme eller -sæbe om til et lækkert barberskum. Russian Grey Badger er ideel til dig med tætte og medium kraftige skægstubbe - eller til dig, der sætter pris på at mærke børstehårene på huden og samtidig få en skøn barberingsoplevelse.

Barberkosten er en størrelse 12, som er standardstørrelsen fra Plisson. Den har en knobstørrelse på 22 mm.

Skæftet er lavet af akryl og ligner valnøddetræ. Akryl er et holdbart og meget smukt materiale, der er blødt og dermed super lækkert at holde ved.

Fremstillet og samlet i hånden på Plissons værksted i Frankrig.


Vedligeholdelse af barberkost:
For at bevare kvaliteten af din barberkost i mange år, anbefaler vi, at du skyller den godt efter hver barbering. Dette for at fjerne alle spor af creme eller sæbe. Tør den derefter forsigtigt af i et rent håndklæde, inden du hænger den på holderen. Læs mere i vores guide hér.

Guide til den ultimative barbering:
Husk også at se Proshaves guide til den ultimative barbering.
Specifikationer
Materiale:
Imit. Valnøddetræ
Højde:
105 mm.
Børstetype:
Russian Grey Badger
Knobstørrelse:
22 mm.
Kategori:
Varenummer:P955662.12