Whocopied.me

Proshave anbefaler - Pomade

Hvad er en pomade?

En pomade er det perfekte stylingprodukt for dig, der vil have en flot, skinnende frisure. En pomade skaber et klassisk, skinnende wet-look og er desuden kendetegnet ved, at den ikke tørre håret ud. En pomade er især god til dig med langt og mellemlagt hår.
Se alle pomader

Sådan anvendes en pomade

Det er en fordel at påføre en pomade i fugtigt hår (dog ikke vådt). Gå i bad, tør dit hår som du plejer og påfør pomanden inden håret er helt tørt. Alternativt kan du gøre håret vådt under håndvasken og tørre det med et håndklæde.

Vores erfaring er, at en pomade er langt lettere at arbejde med i et fugtigt hår end i et tørt. Der er naturligvis nogle, som er af en anden opfattelse og synes det bedste resultat kommer, hvis håret er tørt. Prøv dig endelig frem og se, hvad der virker for dig.

Når du skal igang med selve stylingen, tager du først en passende mængde pomade ud i hånden. Modsat en voks skal du ikke blot have det på fingerspidserne, men gerne ud i hele håndfladen. Hvor meget du skal bruge kommer an på dit hårs tykkelse og struktur. Et tykt, krøllet hår vil typisk bruge mere produkt, end et fint og tyndt hår. Jo mere pomade du anvender, jo mere 'Grease'-look vil du opnå. Du har naturligvis et hav af muligheder, når det kommer til stylingen. Mange afslutter med at køre en kam igennem håret, mens andre foretrækker at bruge hænderne. Når du bruger en pomade, kan du både sætte håret med sideskilning, tilbagestrøget eller en klassisk rock’n roll pompadour med massevis af volumen.

Hvilken pomade skal jeg vælge?

På Proshave har vi et stort udvalg af fantastiske pomader til dit hår. Nedenfor har vi samlet de mest populære og bedst sælgende pomader. Vi håber eksemplerne kan skabe en idé om, hvilken pomade du skal vælge:

Daimon Barber Fixing Pomade
Daimon Barbers Fixing Pomade er et naturligt hårstylingsprodukt, der er fremstillet specielt til mænd. Pomaden er vandbaseret og giver håret medium glans og et super stærkt hold, der varer hele dagen. Perfekt til ekstreme, vilde og strittende frisurer, der kan være vanskelige at holde på plads. Indeholder hydrogenerede voks og plejende olier, der giver fugt til hår og hovedbund.
Se den hér
Percy Nobleman Pomade
Få kontrollen over dit hår med denne pomade fra Percy Nobleman. Den giver et skinnende look og et stærkt hold. Pomaden er vandbaseret og er således nem at vaske ud af håret igen. Pomaden er lavet til at hjælpe dig med at opnå det perfekte look uden besvær, og den gør desuden, at din frisure holder hele dagen! Vi anbefaler dig at bruge pomaden i fugtigt hår og derefter anvende en børste eller kam til at sætte frisuren perfekt.
Se den hér
Truefitt & Hill Brilliantine Pomade
Denne pomade fra Truefitt & Hill er det perfekte valg for alle, der vil opnå et skarpt, slikket look som i 1920'erne. Brillantine Pomade giver et stærkt hold og et skinnende, sundt udseende. Perfekt til mellemlangt og langt hår. Pomaden har den skønneste duft. Dens topnoter stammer fra havsalt, citrus og krydret peber. Hjertenoterne er baseret på et blomstret hjerte af jasmin, heliotrope og iris, mens de træagtige basenoter består af rav, sandeltræ, cedertræ, patchouli og musk.
Se den hér