Whocopied.me

Proshave anbefaler - Skægbalm

Hvad er en skægbalm?

En skægbalm er ikke til at undvære, hvis du har skæg. En skægbaæm blødgør, plejer og fugter skægget. Den eliminerer et tørt, kedeligt og trist skæg, så du i stedet får et blødt og fyldigt skæg, der stråler af velpleje. En skægbalm plejer ikke kun selve skægget, men i særdeleshed også huden under skægget. Huden kan ofte være rød, irriteret, tør og kølende, men disse småproblemer vil en balm gå ind at afhjælpe.

En skægbalm minder på mange måder om en skægolie, da begge produkters primære formål er pleje af skæg og hud. En skægbalm har dog en mere fast konsistens end en olie.
Se alle vores skægbalm hér

Hvordan anvendes en skægbalm?

En skægbalm anvendes dagligt i skægget. Start gerne med at vaske skægget. Brug bagsiden af din tommelfingernegl til at tage den ønskede mængde balm op af dåsen. Varm balm’en op imellem håndfladerne og massér herefter produktet grundigt ind i skægget og huden under skægget. Skægbalmen skal ikke vaskes ud. Du kan med fordel afslutte med at anvende din skægkam eller skægbørste, så balmen fordeles jævnt i dit skæg.

Hvilken skægbalm skal jeg vælge?

På Proshave har vi et stort udvalg af fantastiske skægbalms til mænd. Nedenfor har vi samlet de mest populære og bedst sælgende balms. Vi håber, eksemplerne kan skabe en idé om, hvilken skægbalm du skal vælge:

Percy Nobleman Skægbalm, 65 ml.
Percy Nobleman har lavet en super lækker og velduftende balm til dit skæg. Balmen hjælper med at lindre kløe og virker beskyttende. Perfekt at anvende hele året, men specielt vigtig i de kolde vintermåneder. Fantastisk til at style og tæmme et omstrejfende skæg. Den giver et let og blødt hold, så du kan opnå netop det look, du ønsker. Skægbalmen er lavet af den fineste blanding af jojobaolie, arganolie, E-vitamin olie, shea smør og bivok og har en behagelig, varig duft af patchouli, cedarwood og (mørk, varm) citrus. Meget drøj i brug.
Se den hér
Mr.Bear Skægbalm, 60 ml.
Denne balsam fra Mr. Bear er lavet af naturlige ingredienser, som alle blødgør og plejer både skæg og hud, samt lindrer rødme, irritation, kløe og tør hud. Den fugter og giver skægget et mere blødt og fyldigt touch uden at gå på kompromis med et naturligt look. Findes i flere forskellige duftvarianter.
Se dem hér
Proraso Skægbalm, 100 ml.
Proraso er anerkendt for at producere lækre produkter til en lav pris - og denne skægbalm er ingen undtagelse. Skægbalmen er formuleret til at mindske ubehag forbundet med de første par uger af ny skægvækst. Balmen blødgør og beroliger skægget, så irritationer og rødme mindskes. Balmen er mere flydende i konsistensen og derfor super let at anvende. Findes i 4 forskellige duftvarianter.
Se varianterne hér