Whocopied.me

Proshave anbefaler - Skægolie

Hvad er en skægolie?

En skægolie er ikke til at undvære, hvis du har skæg. En skægolie blødgør, plejer og fugter skægget. Den eliminerer et tørt, kedeligt og trist skæg, så du i stedet får et blødt og fyldigt skæg, der stråler af velpleje. En skægolie plejer ikke kun selve skægget, men i særdeleshed også huden under skægget. Huden kan ofte være rød, irriteret, tør og kølende, men disse småproblemer vil en skægolie gå ind at afhjælpe.
Se hele udvalget hér

Hvordan anvendes en skægolie?

En skægolie anvendes dagligt i skægget. Start gerne med at vaske skægget. Tag herefter et par dråber skægolie ud i hånden og gnid håndfladerne mod hinanden. Massér olien ind i skægget, og sørg endelig for, at huden under også får glæde af oliens nærende egenskaber. Skægolien skal ikke vaskes ud. Du kan med fordel afslutte med at anvende din skægkam eller skægbørste, så olien fordeles jævnt i dit skæg.

Hvilken skægolie skal jeg vælge?

På Proshave har vi et stort udvalg af fantastiske skægolier til mænd. Nedenfor har vi samlet de mest populære og bedst sælgende olier. Vi håber, eksemplerne kan skabe en idé om, hvilken skægolie du skal vælge:

Mario Lorenzin 1975 Skægolie, 50 ml.
Det er Italienske Mario Lorenzin 1975 står bag denne helt fantastiske og effektive skægolie. Olien er blevet rost til skyerne af kritiske anmeldere, og bliver muligvis din nye favorit. Skægolien indeholder radicchio planteolie, som styrker skægget og leverer de nødvendige mineraler og vitaminer til hårsækkene. Den indeholder endvidere den stærke antioxidant arganolie samt fedtsyrer, som minimerer risikoen for irritation og kløe samt har anti-age egenskaber. Giver øger glans og tilfører en masse fugt, som skægget behøver for at se flot og velplejet ud.
Se den hér
Percy Nobleman Skægolie, 100 ml.
Percys skægolie er den ultimative løsning til ethvert skæg. Olien er lavet af en unik blanding af de fineste, rene ingredienser. Percys olie udnytter de naturlige fordele ved argan, avocado, jojoba og mandel olier, og efterlader dit skæg blødere og mere medgørlig end nogensinde før. Olien virker desuden meget fugtgivende og er derfor også perfekt til et tørt skæg.

Olien findes både med Percys signaturduft, uden duft og i en premium-udgave til et ekstra kraftigt skæg.
Se den hér
Mr. Bear Skægolie, 30 ml.
Mr. Bears skægolie er fremstillet af 100% naturlige olier. Den blødgør og plejer både skæg og hud, og hjælper med at lindre rødme, irritation, kløe og tør hud. Olien fugter og gør skægget let at rede og giver desuden et blødt og mere frodigt look. Findes i flere forskellige duftvarianter.
Se dem hér
Proraso Skægolie, 30 ml.
En plejende olie til mænd med skæg. Skægolien tæmmer og blødgør skægget - og får det til at se mere velplejet ud, end du før har oplevet. Dit skæg bliver blødere og lettere at rede. Findes i fire forskellige duftvarianter.
Se varianterne hér
Proraso Varm Skægolie, 4 x 17 ml.
Denne skægolie er en sand fornøjelse at anvende. En varm skægolie giver en helt unik oplevelse, og er perfekt på dage, hvor dit skæg skal forkæles ekstra. Skægolien fra Proraso er fremragende til at nære og reparere selv slidt og ødelagt skæg, så det kommer til at se sundt, lækkert og velplejet ud. En duft af cedertræ med noter af citrus fra Middelhavet efterlader en behagelig frisk fornemmelse.
Se den hér